Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 29 aug 06, 02:11

hadde vært flott om denne mannen dukket opp i ffk drakt neste kamp ja!

 

Men si meg en ting, hva har ledelse og andre i systemet ffk bedrevet tiden med? jeg mener, etter at morgan dukket opp har ffk blitt linket til nye spillere annenhverdag, hele tiden noen nye navn å lese, når mr mokelbost satt der dukket det opp en "modell" fra brasil som var så dårlig som keeper at han ble brukt på backplass på trening i internkamp på lamanga... hva har skjedd i systemet? har morgan "efekten" begynt å vises eller henger disse spillerne igjen fra før morgan kom? synes uansett det er merkelig!

 

men tilbake til topic, virker som en solid spiss tilvekst dette her, men da lurer jeg, hvem må ut? tarik storspiller som regel, samme med toth, kvisvik er jo i en klasse for seg til tider.. hvis (og jeg mener HVIS) denne spissen dukker opp, greit med konkuranse om plassene, men hvem mener dere bør gå ut, ta med at muligens han midtbane spilleren fra sogndal også kommer, det betyr 2 mann ut av laget....

 

mine tips: ramberg og .......... brenne! greit, brenne er en spiller som er meget god på sitt beste, og som regel er han på sitt beste, men realiteten er vel den at ffk ønsker å selge han før sesongen er over, med tanke på at kontrakten hans går ut i midten av neste år en gang, og jo nærmere kontrakt slutt en spiller er, jo mindre verdi blir det på de!

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340