Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 16 aug 06, 13:17
Opprinnelig postet av Lars Thoresen

7. Det var gutter som ville samle engasjerte syngende, innenfor Plankehaugen, men ikke innenfor noe som eksisterte fra før. Ulf Berg var i kontakt med bønna hvis ikke jeg husker helt feil, og tilbød døm å være med og ta tak i tifo-gruppa og reklamerte med bra forhold når det gjaldt både midler og utstyr. Svaret var ifølge Ulf at brigadefolka ville ordne seg selv og ikke var interessert. Med tanke på det svaret, var det kanskje ikke så rart at vi i styret og mange, mange andre ble skeptiske. Særlig ikke med tanke på at dette var en tid hvor det var mye fokus på ultras, med tidenes politioppbud på Stadion to kamper på rad på grunn av ultras/casualsgrupper i forbindelse med kampene mot Enga og Lillestrøm. Dermed var vel timingen med å gå ut med varsel om en ultrasgruppe, som ikke ville inn i tifo-gruppa men kjøre sitt eget løp, dog innenfor Plankehaugen, kanskje litt dårlig sett i forhold til media. Og media krisemaksimerte, og mine uttalelser om at jeg ikke akkurat fryktet noe særlig fra denne gruppa, kom aldri på trykk. Og det kom ikke fram at jeg først og fremst var irritert fordi brigadefolket ville kjøre sitt eget løp når vår egen tifo-gruppe slet med å få til ting.

Når det gjelder Sandefjord, så startet man oppholdet der med å fyre av bluss, noe det også hadde gått bra med rykter om. Hvis noen er så naive og tror at FFKs vakter som hadde vaktansvaret da, ikke får litt angst og blir rimelig oppmerksomme på hvem som faktisk er med i Brigade Rødhvit...



Det stemmer at jeg var i kontakt med Ulf Berg. Så vidt jeg husker avslo jeg ingen forslag og mener selv at jeg ikke brant noen broer, det jeg sa var at vi kanskje ville gjøre vår egen greie angående tifo(skjønner at folk trakk litt raske konklusjoner etter at jeg sa det). Jeg stilte meg egentlig veldig positivt til forslaget til Ulf etter at jeg fikk tenkt litt på det. Det som fikk meg til å tenke meg om to ganger var den uheldige 2-siders artikkelen i Demokraten. Men som jeg har skrevet til deg før på forumet, jeg er  interessert i å hjelpe til jeg, kan ikke snakke for hele BRH selvfølgelig, men dere har nummeret mitt..

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340