Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 06 des 23, 17:52

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hva tenker dere om en eventuell retur for Tarik? 

Jeg tror han vil styrke oss vesentlig og trekke minst tusen ekstra tilskuere til hver hjemmekamp, i tillegg til at han er en profil, og en flott ambassadør.

Forutsatt at han får spille da

Han vil utvilsomt trekke tilskuere. Helt klart en enormt populær lokal profil.

Tror også at hans fysikk, teknikk, taktikk og overblikk er rikelig til å styrke FFK i Eliteserien. Han har spilt på høyere nivå enn dette siden han forlot Norge. 

Spørsmålet er selvsagt skader, det vil det være for enhver spiller i den alder. Men jeg har ikke inntrykk av at den usikkerheten er veldig akutt. Alle er småskadet i blant, en liten strekk mot slutten av denne sesongen skal vi ikke legge for mye i. Men det er vel ikke grunn til å forvente at Tarik har så veldig mange år igjen heller, tross alt. 

Alt i alt tror jeg det er all grunn til å glede seg over det hvis Tarik er frisk på en retur til FFK. Noe langvarig eventyr tror jeg ikke riktig på. En god sesong, kanskje to hvis alt går godt. Men også det vil gjøre en stor forskjell. Viktig for FFK å ha en sterk lokal profil på laget. Ingen annen kan fylle den rollen bedre akkurat nå enn "hele byens Tarik". 

Og skulle han lykkes som man bare kan drømme om rent sportslig, altså bidra til å løfte FFK tilbake til toppen av norsk fotball, så trekker han ikke tusen tilskuere pr kamp. Da fyller han stadion. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340