Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 08 okt 23, 20:05

Synes vi må ha en egen tråd for å feire, for nå har vi venta lenge! Ikke like lenge som forrige gang heldigvis, hvor vi røra rundt i 2. divisjon i 10 år, men det har jammen vært lenge nok.

Da vi tapte serieavslutningen mot Molde i 2012 var det vel ikke mange som hadde sett for seg at det skulle gå 11 år før vi skulle vende tilbake. Men et par halvgode sesonger hvor vi i det minste greide kvalik ble etterfulgt av nestenulykken i 2015 da vi ble reddet av Glenn Andersen, nok en traurig sesong i 2016 før året etter endte i katastrofe og aldri i mitt liv har en kjøretur kjentes lengre enn turen hjem fra Notodden.

Årene i 2. divisjon var merkelige, da vi leverte to nesten-sesonger under Per Mathias Høgmo før han lot seg friste til nye oppgaver og assistenten tok over, og vi herjet oss gjennom en sesong med først tomme tribuner og så 600 tilskuere, og det første tapet kom etter at opprykket var i boks.

Og så den absurde kvaliken i 2021 da, hvor vi røk på straffer mot KFUM i tosifret antall minusgrader og det antagelig var 50-50 av sykehusinnleggelser med lungebetennelser og hjerteinfarkt etter kampen. (For ordens skyld så røk først Kåffa på straffer mot Jerv, før Jerv gjorde det samme mot Brann i en kvalikkamp enda mer absurd enn vår).

Og i fjor var det tilbake til slik det var i de første årene etter nedrykket. Vi var vel aldri i nærheten av å kjempe om de to første plassene og endte til slutt i ingenmannsland, og hadet til Bummen. Og inn kom en kar som muligens de mer kyndige hadde hørt om, men som i hvert fall fikk meg til å tenke "jaha, akkurat".

Og nå sitter vi her da, og har sikret opprykket med fire kamper igjen å spille. Hverken Moss eller Oslo Øst (vent litt, de fins jo ikke lenger) kan sabotere dette for oss nå.

Fredrikstad har rykka opp i år! Mikkjal på sokkel!

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340