Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 23 aug 23, 11:37

Opprinnelig postet av ey1984

Både Aga, Sørløkk og Bjartalid ble tatt av tidlig mot KBK, så fremstår nokså åpent etter mitt syn, mtp midtbanen og spissparet. Skulle gjerne hatt innsyn i hvilke faktorer som påvirker dette valget for Mikkjal i dag, tror kanskje det er litt mer fagbetinget enn mine magefølelser av hvem som kan bli god. 

Tror Konte starter med Sørløkk og Julius på midten. Og at vi får se Riki og Aga fra start på topp, en duo jeg har veldig lyst til å oppleve.

Vi blir en god gjeng som reiser fra Oslo, i tillegg er det satt opp buss fra Fredrikstad. Tipper vi ender opp på 30-50 bortesupportere, men håper selvfølgelig det blir enda mer!

Bjartalid ble tatt ut etter 81 min mot KBK, men det er jo tidlig til han å være. Satser på Alba fra start sammen med Kjelsrud, da har vi fysikk og løpsstyrke (i Alba i alle fall), samt at de er det to mest effektive spissene.Ville gjerne hatt både Brandur og Åsheim som indreløpere, hvis Sørløk skal hvile. kanskje dansken og Begby på backene.

 

Hva skjer med Aukland? Kom hit som høyreback, og en veldig god såden. I år kun benyttet som stopper, og nå på benken? Og vi henter en ny back fordi vi må erstatte Rafn?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340