Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 18 aug 23, 20:25

Den antatte storfavoritten før sesongstart som vi beseiret 1-0 på bortebane i åpningsrunden, kommer trolig til Fredrikstad veldig motivert for revansj og på stigende form søndag. KBK har kanskje ikke imponert voldsomt på bortebane i år, men er fortsatt et veldig solid lag som er godt organisert, fysisk sterke ispedd tekniske/kreative Marius Broholm bak scoringskåte Benjamin Stokke på topp. En formidabel oppgave for et FFK-lag som må slå tilbake etter årets første serietap. Det kunne knapt blitt tøffere motstand på hjemmebane. Jeg er særlig bekymret for unge Broholm som virker å ha selvtilliten og formen i boks nå.

Men nå kommer de tøffe kampene på samlebånd, ikke bare for FFK, og det virker som mye kan avgjøres de neste fire-fem rundene. 

Så, hvem slipper Thomassen løs fra start mot KBK? Det famøse laguttaket mot Kåffa er historie, men forteller samtidig en historie om en trener som liker (kanskje i for stor grad) å basere laguttaket på å demme opp for motstanderen mer enn å kle opp laget for å spille utelukkende på egne premisser og styrker. Det gjør det også litt vrient å sette opp antatt lag (i hvert fall når man ikke har sett på treningene), og jeg er heller ikke kjent med om det er smårusk i maskineriet hos noen av spillerne (som det var sist med f.eks. Aukland).

Magefølelsen forteller meg at Aukland testes på høyreback denne kampen. Det betyr at Skaret eller Björkström går inn i midtforsvaret. Her tyder jo det meste på at det blir Skaret, men sistnevnte hadde ingen stor match mot Kåffa og jeg blir ikke sjokkert om dette er kampen der rutinerte Björkström er tilbake for å skape ro og ledelse i bakre rekker etter et tap - selv om jeg da vil være litt småbekymret over kampformen. Venstreback blir antagelig Stian Stray Molde, men håpet er at Begby tar den.

Sentralt på midten går Julius Magnusson definitivt inn igjen. Så satser vi på at Sørløkk tåler kampbelastningen og starter. Den andre indreløperrollen står det trolig mellom Konté og Metcalfe. Her er det umulig å tenke hva Thomassen velger, men jeg tror han foretrekker Metcalfe mot KBK. Jeg ville gått for Konté.

På topp tror jeg vi får se Bjartalid og Aga igjen, til tross for Albas scoring sist. 

Resultattips: En jevn og tett kamp som ender 1-1.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340