Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 13 aug 23, 10:57

Har bare dårlige minner fra Ekeberg og magefølelsen min sier også at dette blir årets første tap. Okeke kommer til å score vinnermålet etter at Aleesami akkurat har reddet en ball på streken motsatt vei. Hadde vært kjempetypisk.

Når det gjelder Magnusson ville vi nok mistet han i en av kampene mot topplagene uansett, så jeg vet ikke om det det bedre å ha han ute i dag enn mot Kongsvinger eller Kristiansund. Ville foretrukket Metcalfe sentralt på midten, men etter det Hermansen viste defensivt mot Bryne tviler jeg på om de tar sjansen på han på høyreback og flytter heller Metcalfe ned dit. Da blir det fort Åsheim sentralt. Alternativt blir som du sier Aukland ut på backen og ny stopper inn. Vanskelig å si hvem av de to det eventuelt blir... og hvis det ikke blir Björkström, hvem er kaptein i dag? Da er vi nede på fjerdevalg. 

Så blir det nok Molde fra start også i denne kampen selv om Begby har hatt positive innhopp i det siste, men det er mest offensivt. Det satses nok på defensiv trygghet også på den siden.

Det blir dessverre ikke noen Ekebergtur på meg, men det virker som det blir bra trykk der inne likevel.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340