Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 aug 23, 09:37

KFUM Oslo har som kjent et godt tak på oss, særlig på Ekeberg. Årets vanskeligste kamp? Ja, kanskje særlig nå som KFUM også er i storform og kommer til å angripe kampen med stor selvtillit både fordi de selv er i flytsonen og kjenner på et psykologisk overtak i disse kampene. 

Uansett, det er jo ikke Mikkjal Thomassen-utgaven av FFK som har slitt på Ekeberg før, og jeg har i hvert fall ikke noe tro på at årets lag skal bli totalt utspilt der inne. Samtidig er jeg på forhånd godt fornøyd med uavgjort her, selv om vi med seier vil rykke godt i fra dem poengmessig (mens de kun vil være ett poeng bak oss hvis de vinner). Små marginer kan gi store utslag i dag. Det er lenge sidne jeg har vært såpass usikker og nervøs før kamp som i dag.

Så, hvem starter?

Magnusson må sone karantene og er ikke med. Min mening, som jeg varslet før kampen mot Bryne, var at han burde hvilt den pga. risiko for karantene mot KFUM og at det ville vært mye større behov for den defensive tryggheten hans borte mot KFUM enn hjemme mot Bryne. 

I utgangspunktet tror jeg Metcalfe er beste erstatter i den dype midtbanerollen, men samtidig tror jeg at Mikkjal helst ville brukt nettopp Metcalfe som høyre vingback i denne kampen. Da blir det en avveining, og kan hende Åsheim får muligheten. Hvis Metcalfe går inn sentralt, blir det fort Aukland på høyreback og enten Skaret eller Björkström inn i midtforsvaret, hvis han da ikke tar sjansen på unge Imre Bech Hermansen (noe som vil overraske meg veldig i denne kampen). Er også spent på om Hendriksson kommer inn i laget igjen. Jeg tror ikke dette er noen kamp for ham (pasningssikkert og temposterk motstander som egentlig er en bedre versjon av de kvalitetene Skeid har).

Håper også mange tar turen til Oslo på ny, og at det ender like godt som sist (selv om magefølelsen i dag dessverre tilsier at det fort blir årets første tap).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340