Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5407

Lagt til: 03 aug 23, 12:41

Tenker nok Williams blir avregistrert og lånt ut til Skeid etter denne kampen. De er veldig interessert i følge Lilleborg men har så langt fått nei til lån fordi FFK heller vil selge... men tipper det ordner seg.

Skeid har vi som du skriver, slitt med de siste sesongene og de hadde nok fortjent å vinne flere av kampene som vi har vunnet mot dem.

Høyre vingback regner jeg med bilr Metcalfe ettersom det var han som tok den plassen mot Moss. Mest nærliggende å tro at han fortsetter der da. Molde tar venstreback, mens Aukland, Nielsen og Maxwell tar stopperplassene. Molde var vel bare småsyk, det samme som Nielsen, så regner med begge er klare. Begby er så vidt jeg har skjønt småskadet.

På midtbanen regner jeg med Magnusson og Hendriksson er klare, så håper jeg på Sørløkk. Jeg likte det jeg så av han mot Moss og har lyst til å se mer av han. 

På topp blir det som du sier Bjartalid og Aga. Noe annet vil overraske veldig.

Rapporteres om 200 solgte billetter så langt. Burde vel da klare 300 også, så det ser ut som det blir bra med folk der inne. Dessverre blir det TV-kamp på meg.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340