Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 aug 23, 08:29

Da begynner Obos-ballen å rulle igjen, og vi sparker i gang høstsesongen på Nordre Åsen i hovedstaden mot Skeid. Det er et lag som tidvis har klart å spille oss ut og som vi har slitt mot, men forhåpentligvis er dagens utgave såpass solid og godt forberedt at det ikke skjer nå. På papiret og ut fra tabellen er det topp mot bunn, men at det av den grunn blir en enkel kamp er veldig naivt å tro. Det er ingen kamper i Obos-ligaen.

Vi må dessverre klare oss uten Simen Rafn for resten av sesongen. Det er veldig synd av flere årsaker; dels for Rafns selv, dels fordi vi han har vært vår fungerende kaptein og en lederfigur i laget, dels fordi vingbackposisjon er der vi har dårligst dekning i stallen, og dels fordi Simen kanskje har vært vår aller beste spiller i første halvdel av sesongen. Det er rett og slett en betydelig svekkelse (så får vi se hva Heier klarer å finne på markedet av erstatter, men det får tas i en annen diskusjonstråd).

Som vanlig er det vrient å spå laguttak, og enda vanskeligere etter at vi har hatt et pauseopphold på noen uker. I treningskampen mot Moss stå Håvar Jenssen, Mads Nielsen, Ludvig Begby og Stian Stray Molde over med småskader/sykdom. Man fikk ikke inntrykk av at det er noe alvorlig. Jeg ser at FB TV skal ha en sending i formiddag med siste nytt før kampen, og antar at vi får høre status der.

Ellers blir det veldig interessant å se hvilken utenlandsk spiller klubben velger å av-registrere før Skeid-kampen, da jeg antar at de ønsker å ha med Maxwell i kamptroppen. Mye tyder (dessverre) på at det blir Noa Williams som nå avregistreres for spill, og dermed ikke engang kan sitte på benken mot Skeid. (For øvrig en motstander som sannsynligvis sikler veldig på å hente nettopp Williams og som ville passet ham perfekt - et lag som spiller offensiv fotball med hurtig pasningsspill og brede kanter som får utfolde seg mye). Jeg tipper i hvert fall at Williams nå blir avregistrert, og at det senest førstkommende uke kommer en nyhet om hans neste klubbdestinasjon, enten det blir utlån eller (billig)salg.

Når det gjelder laget, tipper jeg Jenssen blir friskmeldt i mål samt Nielsen i midtforsvaret og at han får selskap av Aukland og nykommer Maxwell. På venstreback antar jeg at Molde friskmeldes og spiller, mens på høyre antar jeg at Metcalfe brukes. Dersom Molde ikke blir klar, vil jeg tro Metcalfe tar venstreback og Aukland høyre (med enten Björkström eller Skaret inn som stopper).

Dypt på midten blir Magnusson liggende, og jeg tror/håper Konté og Hendriksson tar indreløperrollene. Men her er det ikke utenkelig at Thomassen vil ha Sørløkk rett inn i laget som i treningskampen mot Moss). 

På topp blir det nesten 100 % sikkert Bjartalid rett bak Oscar Aga.

Så, da er det bare å gjøre seg klar for kamp (forhåpentligvis tar mange turen inn til Nordre Åsen fredag kveld) - og ikke minst gjøre seg klar for det som blir en ekstremt spennende og viktig fotballhøst i Fredrikstad...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340