Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JanFHagen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 apr 09
Innlegg: 18

Lagt til: 24 aug 22, 09:04

Opprinnelig postet av Tøfflus

Men har ikke supportermiljøet noen "offisielle" kontakter inn mot klubben som kan kommunisere dette slik at klubben skjønner hva det faktiske problemet er? Dersom en eller et fåtall personer faktisk sprer rasisme og generell uhygge på feltet så burde jo klubben snu alle steiner for å se hvilke muligheter de har for å sanksjonere disse uten at det blir en "one size fits all"-løsning som også straffer folk som ikke har gjort noe slikt.

Klubben har en supporterkoordinator, som skal være bindeleddet mellom supportere, klubben og andre instanser, men slik jeg har forstått det så er det lite SK/klubben mener at de kan gjøre for å få bukt med personen(e) som er med på å skape kvalm. Klubben har også pekt seg ut en talsmann for Sørsia, som de har frontet som "drivkraft for Sørsias ekstreme vekst" på sine hjemmesider og i sosiale medier. Talsmannen og mannen med Rangers-flagget/Hess-tatoveringen/rasisme-klistremerkene henger dog sammen som erteris både på ståfeltet og på borteturer så han er nok neppe noen pådriver for å få uromomentet fjernet.

Konsekvensene av å ha uvedkommende tilstede er dessverre at andre ikke møter opp, slik som Supras. Jeg har selv venner som har vært med på Sørsia flere ganger, men som nå ikke ønsker å være der når de blir frontet av flagg som hyller terrorisme og møtt med rasistiske klistremerker. Og selv om prestasjonene ikke har hjulpet på så er ikke elendig oppmøte og laber stemning noe stort trekkplaster for å få folk tilbake på Sørsia heller. Så skal selvfølgelig YB og andre som har den ekstremt vanskelige jobben med å skape liv på et døende og nesten tomt ståfelt ha enorm kudos.

Opprinnelig postet av Tøfflus

Det beste vil jo selvsagt være om "vanlige" syngende supportere ble mange nok til at eventuelle trøbbelmakere kunne ignoreres.

Helt enig, så lenge ugresset blir værende, og vi slipper å bli represenert av det grusomme flagget og de horrible klistremerkene, så er dette det beste alternativet.

Spørsmålet blir da hvordan vi skal få folk tilbake på ståfeltet. Gode resultater vil åpenbart hjelpe, men det er en ytre faktor vi som supportere i liten grad kan påvirke. En annen er å få Supras tilbake, men med kontinuerlig uroligheter og drittslenging mellom dem og uromomenten(e) på bakerste rad så er vel det heller tvilsomt slik ståa er nå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340