Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 28 jul 22, 16:27

Opprinnelig postet av tynter

Skjelden jeg har vært så forbanna etter kamp som nå. Nå er det på høy tid at noe skjer nede på stadion. Bummen bør pakke sammen og dra nordover igjen. Det er veldig tydelig at han ikke makter å få spillerne klar til kamp. Han evner heller ikke å få spillerne til å tro på systemet og å være villig til å blø for drakta !!!!

Etter en kamp som i går er det vanskeilg å argumentere i mot. Men, nå er det jevnt, også i år. Med seier i går ville FFK vært fullt med i kampen om en kvalikplass, og etter halvspilt sesong er det løpet fortsatt ikke kjørt. FFK har seks poeng opp til Mjøndalen på kvalikplass, som også har dårligere målforskjell i øyeblikket. Denne sesongen er langt fra ferdig.  

Det er kort vei fra suksess til fiasko, og tilbake igjen. Bummen har så langt ikke vært helt uten evne til å få spillerne til å blø for drakta eller tro på det de gjør, selv om det feilet fullstendig i går. Så jeg tenker at kanskje vi ikke skal trekke så store konklusjoner helt ennå? Prestasjonene så langt i år har svingt for mye, men de har heller ikke vært konsekvent dårlige. 

Men jeg er da saktens enig i at det er lov å forvente bedre enn det som ble prestert i går. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340