Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 25 mar 08, 14:18

Kutt ut å klag, hva?

For få år siden var FFK lite annet enn et lokallag med fokus på avholdsarbeid og vaffelsalg. Man spilte kamper i annen divisjon mot lag som Årvoll IL, for femti ikke-betalende tilskuere. Det var det man gjorde og det var det man kunne.

I dag er FFK i ferd med å lære hva som skal til for å etablere seg i toppen av norsk fotball. Da trengs det mer enn "sunne holdninger" - det trengs faktisk en viss kompetanse.

Rami Shaaban har aldri vært sutrete. Han er derimot vant til at det er en viss orden på ting, og han er vant til å si fra når noe ikke er som det bør være. All den tid Shaaban var i FFK var denne frittalenheten, kombinert med den erfaringen han hadde med seg, veldig verdifull for FFK. 

Nå er det helt opp til FFK å ta inn over seg at man ikke var riktig forberedt på hvordan man skulle takle en spiller med Shaabans markedsverdi. Her er det stadig ting som må læres for fremtiden. Da holder det ikke å sutre over Shaabans utspill. FFK som klubb har mye å lære av spillere som Shaaban, også etter at han har forlatt klubben. Det er fremdeles en del rusk igjen i FFK systemet, det ser man på en del av de konfliktene som har vært oppe den siste tiden. Det er ingen grunn til å sette seg på noen høy hest og være altfor stolt av egen fortreffelighet.

Det er ikke lenge siden FFK spilte mot Årvoll. Det blir ikke lenge til heller, hvis man ikke forsøker å lære det som læres må. Skal vi nå være hårsåre og sutrete fordi Rami Shaaban går ut i avisa og sier som det er? Nei kom igjen. Såpass må også vi supportere tåle.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340