Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 sep 07, 20:01
Nå vet jeg ikke når dette budet kom, men hvis det kom rett før overgangsvinduet stengte (skulle nesten tro det kom samme dag som det lukket), så er det jo et litt ugunstig tidspunkt å selge en av de aller viktigeste spillerne. Kanskje hadde styret sagt ja om budet hadde kommet mye tidligere. Da hadde man hatt muligheten til å hente en erstatter hvis det var ønskelig også. Vi hadde da hatt to keepere disponible for Tippeliga-spill, jeg mener det alltid bør være tre keepere. Riktignok går det an å søke NFF om dispensasjon til å hente en ekstra keeper etter at overgangsvinduet, men jeg tviler på den regelen gjelder når vi snakker om at vi selv har valgt å selge en keeper. Det gjelder vel kun ved langtidsskader.

Shaaban, om han fortsetter den gode formen, vil garantert få flere tilbud etter sesongen uansett. Han klarer fint å holde ut i FFK ut sesongen, og heller velge blant flere klubber til høsten. Da har også FFK valget om å enten hente en ny keeper, heller gå for enten Staw eller Bråthen som førstekeeper og la de stå i treningskampene.

Dog, et løfte bør og skal være et løfte, så egentlig så burde de vel akseptert budet. Det var vel noe lignende om Vidar Martinsen når han var på vei bort fra Moss også. Han følte at styret ikke hadde holdt løftet sitt. Det samme gjaldt vel når Rushfeldt ble solgt fra Rosenborg, dog, de ville egentlig ikke selge selv om han hadde en klausul i kontrakten at hvis x antall millioner ble lagt på bordet, så ville ha kunne forlate RBK.

Skulle noe slikt gjenta seg, så er det ikke noe bra signal å sende ut til andre spillere som kanskje er for gode for FFK og Tippeligaen. Spillere som kun ser på FFK som en mellomstasjon og som vil omtrent hoppe på det første og beste tilbudet fra utlandet...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340