Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 13 des 06, 20:15
Endret: 13 des 06, 20:21
Opprinnelig postet av oleberg
Ja, og da ser du at jeg skrev - dersom man skal forsterke SKAL DET VÆRE SPILLERE SOM GÅR INN OG SKYVER UT DISSE I ORDNET REKKEFØLGE. 1. Defensiv Midtbane, 2 Høyre Back, 3, Midtstopper, 4. Spiss og 5. Venstre Flanke

Jeg har da ikke skrevet at man skal hente inn spillere som ikke er bedre enn de vi har. Det er en selvfølge at de jeg ønsker at klubben skal hente inn er bedre enn dem vi har fra før av.

Opprinnelig postet av oleberg
Nå er vel dette blitt omprioritert etter Simens salg, slik at man trenger en Sentral Midtbane før evt. Midtstopper. Dette var rangeringen min dersom FFK skulle forsterke. Legg merke til at jeg har Venstre Flanke(Les Kvisvik) på plass 5. Dvs jeg rangerte Shabaan, Bertelsen, Piiroja, Tarik, Bjørkøy og Brenne foran han. Det betyr ikke nødvendigvis at man skal bytte ut Kvisvik.

Jeg skrev "ny spiller" i fire posisjoner, da jeg mener det er disse posisjonene som må forsterkes for at vi skulle kjempe om medaljer. Mine vurderinger var også gjort før salget av Simen Brenne, og din kommentar til mine vurderinger kom også før salget av Brenne.

Posisjonen til Kvisvik var ikke en av de de posisjonene jeg skrev at vi burde hente inn forsterkninger. Jeg ser - som jeg skrev - ingen grunn til å hente inn en ny vingspiller, da vi har god dekning på disse plassene. Kvisvik er da inkludert, men jeg håper at Tarik eller Fofana blir gode nok til å sette ut Kvisvik av laget, da dette er spillere med fremtiden foran seg. Ingenting er morsommere enn at fremadstormende unggutter tar tippeligaen med storm. Det er min drøm - at vi en dag kan ha en så god stall at en spiller som Kvisvik til tider må sitte på benken fordi ungguttene passerer ham ferdighetsmessig.

Opprinnelig postet av Oleberg
Jegstår fortsatt fast på denne rekkefølgen (med endring etter Simens salg). 1. Def Midtbane, 2, Høyre Back, 3. Sentral Midtbane, 4. Midtstopper, 5. Spiss, 6. Venstre Midtbane,  7. Venstre Back, 8. Sentral Midtbane, 9. Høyre Midtbane 10.Keeper 11. Midstopper

Du endrer nå rangeringen minimalt etter gårsdagens salg av Brenne. Likevel inneholder rangering de samme posisjonene som jeg skrev. Jeg hadde bare med fire posisjoner hvor jeg mente vi trengte forsterkninger (defensiv midtbane, midtstopper, høyreback og midtspiss). Du har med alle disse fire posisjonene blant dine topp fem - både i den gamle og den revurderte rangeringen over hvor vi trenger forsterkninger.

Likevel påstår du at det jeg skrev er det dummeste du noen gang har sett her inne.

Det er det jeg ikke forstår, da du i bunn og grunn ser ut til å mene det samme som meg?

Jeg har for øvrig tenkt litt videre på denne problemstillingen og vurdert troppen for 2007/2008 i denne tråden. Når jeg gikk systematisk gjennom troppen og de nye reglene, så ble jeg faktisk overrasket over hvor åpenbart det er at vi trenger forsterkninger i forsvaret. Det gjør at jeg er uenig i at vi trenger en ny sentral midtbanespiller før en midtstopper. Det er uansett en minimal prioriteringsforskjell, og ikke noe jeg skrev om i det opprinnelige innlegget i denne tråden. Jeg nevnte kun fire posisjoner, hvor jeg mente vi bør forsterke.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340