Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 des 06, 16:01
Opprinnelig postet av benksliter`n
 

Leste på OB`s forum at de håpet Ophaug var den neste de måtte få byttet ut. Noen mente at han kunne nesten karatriseres som et panikkjøp av OB`s ledelse. OB har hadt litt av de samme problemene som oss. Forsvarsproblemer, For få gode forsvarsspillere. De håpet til og med,at Fevang kunne ta en midtstopperplass,når han kom tilbake fra skade. På det tidspunktet var Ophaug midtstopper.


Det virker som du velger å lese og legge vekt på det som allerede passer med de holdningene du har på forhånd, og overser alt annet. Jeg leste blant annet på Odense-forumet at de mente å ha Superligaens beste forsvar og der har altså Ophaug spilt fast. Statistikken viser også at de har sluppet inn 15 mål på 18 kamper i Superligaen 2006/07. Det er bare FCK som har sluppet inn færre mål. Laget skal være klart best defensivt, så jeg vet ikke hvorfor du hevder at OB har forsvarsproblemer.

Du velger også overse alle som kommer med gode skussmål til Ophaug. Og de er faktisk i flertall hvis du leser alle innleggene som er skrevet om Ophaug på forumet de siste månedene. De tegner bildet av en god og stabil forsvarsspiller som sjeldent gjør feil. En god mann å ha i laget og en spiller mange ønsker å forlenge kontrakt med.

Men ingenting av dette ser det ut som du har fått med deg...

Jeg sier ikke dette fordi jeg er en forkjemper for at FFK skal kjøpe Ophaug. Jeg er litt skeptisk selv. Tror ikke han er bedre enn Gerrbrand eller Piiroja som midtstopper, og vil egentlig ha en mer moderne (offensiv) backtype hvis vi først skal erstatte Czwartek. Men likevel... dette er en spiller som kan spille både stopper og høyreback og som er fast på et topplag i skandinavisk fotball som slipper inn få mål, som har spilt i Europa og deltar i Royal League. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å være så til de grader negativ til Ophaug. Er du blendet av hans fortid i Moss og at han hadde en mindre god slutt på perioden i Brann?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340