Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 11 des 06, 10:45

Opprinnelig postet av FFK1903
Hvis du da med andre halvparten av sesongen faktisk mener de tretten siste kampene, og ikke sommerpausen, for den er vel ikke på samme tidspunkt?


Det var bare jeg som rota, du har selvfølgelig rett. Men til mitt forsvar så er det jo også slik at mange av baklengsmåla har kommet som følge av litt muggent backspill. PAC laget jo flere tullete  frispark som  endte med mål imot, og Tamas rota det til et par ganger.

Men til deres forsvar, så synes jeg ofte at back`ene våre blir hengt ut til tørk, uten sikringsspiller.  Når de misser en takling eller  går på en finte (som alle spillere gjør), så er det ofte ingen andre spillere der til å hjelpe til å rydde opp, og da ser det ganske tett ut.

Men tilbake til diskusjonen: Vi trenger sårt en bra forsvarspiller til, og det virker litt sutrete hvis Patrik vil bort fra FFK bare fordi han får konkurranse om plassen. Jeg synes jo Patrik kunne spilt back, han har jo fart, ballvinneregenskaper og en god fot. Men Ophaugs skussmål fra OB-fansen er jo ikke noe som gjør at jeg føler en kjempe-sign`ing i gjære.

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340