Husk meg
Brukernavn
Passord

Plankehaugen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 26 mar 03, 11:09
Hei!

Grattis med flott supporter side! Ser fantastisk bra ut. Men hvorfor opererer dere på siden av den offisielle supporterklubben Plankehaugen?

funk

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 26 mar 03, 15:12
Vel, det hele startet med at jeg ble kontaktet av et styremedlem i Plankehaugen. Denne personen ville at jeg skulle utvikle en side for Plankehaugen, og jeg fikk med meg Morten på jobben.

Etter å ha lagt i en del arbeide viste det seg at Plankehaugen hadde gått for en ferdigpakkeløsning ala Comet hockey sine sider.

Jeg er ikke den personen som FØRST skulle lage sidene for Plankehaugen, men jeg sa meg villig til å gjøre det, siden den andre personen ikke fikk ut finger`n.

Etter misforståelse på misforståelse og litt rot i styret til Plankehaugen, fikk vi endelig avklarert at det aldri var meningen at jeg skulle lage en side for dem. Dette gjorde at jeg begynte å se på Plankehaugen som litt mindre seriøse enn jeg først trodde, og foreløpig har jeg bestemt meg for å holde meg utenfor Plankehaugen.

Jeg mener ikke å rakke ned å verken styret til Plankehaugen, Plankehaugens medlemmer, eller organisasjonen i seg selv, men vi ville selvfølgelig ikke at alt arbeidet vi hadde lagt ned i disse sidene skulle være bortkastet, så vi bestemt oss for å lage en egen, uavhengig supporterside for FFK.

Jeg mener at det er plass til den offisielle, Plankehaugen sin, og denne, så hvorfor ikke? Uansett, dette er i alle fall en liten bit av historien til hvorfor disse sidene ble til, og hvorfor vi ikke har noe med Plankehaugen sine sider å gjøre.

Til slutt vil jeg påpeke at misforståelse løste seg ganske fort etter at jeg ble kontaktet av Jon Syversen, som i dag er leder for Plankehaugen, og denne saken er nå lagt på is – uten noe som helst uvennskap mellom partene.

Jeg ønsker Plankehaugen alt vel i sesongene som kommer! Tross alt; Vi heier alle på FFK!

:ffk:

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 26 mar 03, 22:02
Hvis dette produktet holdes oppdatert og like fint gjennom hele kommende sesong vil jeg si at dette er de beste siden for klubben i vårt hjerte. :ffk:

Jeg personlig synes du / dere har greid å koke sammen en veldig bra side. Vi får håpe at vi greier å holde et visst nivå på diskusjonene på denne siden. På FFK sine offisielle sider synes jeg at det stort sett tar helt av i diskusjonene. Litt saklighet hadde vært kult, ikke sant? :D

Uansett dette ser ut som en kjempe hit!!

:ffk: ffk: :ffk:

:fun: :fun:

Hurra for nye sider

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 26 mar 03, 22:28
Helt enig! Dette var meget bra. Jeg har allerede startet en pyramidemail, for å markedsføre sidene. (send denne til 5 du kjenner som er gla´i FFK)

:ffk:

---------------------------

Macka fra start!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340