Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: KFUM - FFK 22.08.2022 kl 18

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 10 sep 22, 08:47
Endret: 10 sep 22, 08:54
Endret av: Sørsia

Opprinnelig postet av Tøfflus

Nå ser det jo faktisk ut til at ting har gått såpass langt at klubben prøver sterkt å gjøre noe. De kom med en uttalelse på hjemmesiden i dag: https://www.fredrikstadfk.no/nyheter/uakseptabel-oppforsel-mot-frivillige

De oppfordrer folk til å delta på det åpne supportermøtet som skal holdes 26. september.

De går riktignok ikke i detalj om omstendighetene rundt trusler som er avlevert, men hvis det er såpass stygt at det har blitt ytret voldstrusler mot frivillige og enkeltpersoner er utestengt fra stadion, så kan det kanskje være at politianmeldelser også vurderes - og da bør man jo ikke gå ut i media med informasjon som kan påvirke en eventuell etterforskning.

Jeg håper supportermiljøet kan komme styrket ut av denne perioden og bli en positiv kraft for FFK inn i 2023-sesongen.

Dette her er tragikomisk det klubben gjør nå! De personene som nå har fått brev om utestengelse har også fått grove feilaktige anklager slengt på seg uten noen mulighet for å forsvare seg. Det har aldri vært snakk om trusler!

Det har vært episoder med vaktene på Sørsia der oppførselen til enkelte har vært til stryk og det har dermed blitt litt høylytt diskusjon. De personene har valgt å varsle om at dette ikke er greit, både til de vaktene det gjelder personlig men også videre til arrangementsansvarlig. I stedet for å ta til seg kritikk så velger de "fjerne problemet" med å utestenge de som sier ifra!

Denne oppførselen som enkelte vakter, men også arrangementsansvarlig, praktiserer nå er nesten på nivå med diktatur. Ikke kan man ha med klistremerker på kamp, ikke kan man si ifra når man føler seg urettferdig behandlet. Hvis man skal stå på Sørsia har du vær så god bare å finne i deg hva som helst uten å få lov til å stå opp for deg.

Og opp i alt dette får en voldsdømt nazist som angrepet medsupportere i mai, samt andre som driver med personhets og psykisk terror mot personer fra en gruppering, lov til å holde på og trave rundt på Fredrikstad Stadion. Jeg gir opp...

Klubben har sagt at de føler dette er en konflikt fra to parter, når det i teorien er en part som aktivt føler seg trakassert fra den andre parten og har dermed prøvd strategien med å varsle om den minste ting. Dette virker det som om klubben har sett seg lei på, så i stedet for å gå til kjernen av problemet velger de å straffe de som varsler fordi de opplever det som støy.

---------------------------

Tribunekultur



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340