Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: FFK - Ranheim, søndag 14. august 15:00

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 14 aug 22, 16:18

FFK møter serietoer.

 

godkjent førsteomgang. Hva skjedde med "sørsia" til pause? Alt og alle forsvant? Klubben bare betalt for 1 time med syngende supportere?

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5407

Lagt til: 14 aug 22, 17:47

Var vel ikke så mange der i første omgang heller? 

Første omgang var så absolutt godkjent. Godkjent+ til og med. Andre omgang et hakk ned, men er godkjent den også.

Flott innstilling av spillerne i dag som kjemper på til det ikke er mer igjen å gi. De ligger jo strødd utpå der etter kamp, noe varmen forhåpentlig skal ha mye av skylden for også. Okeke er god, men hvorfor spiller vi ikke mer på han mens han er rettvendt?

Er også litt bekymret over hvor store problemer vi har med å score. Vi har nok sjanser til å få spillemål, men det stokker seg veldig.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 14 aug 22, 22:07

I dag var det bra trøkk og vi hadde i hvert fall i store deler av kampen passende avstand mellom lagdelene slik at vi ikke ble tatt i ubalanse hver gang vi mistet ball. Det høye presset vårt fungerte også bedre enn det stort sett har gjort i de siste kampene, slik at vi fikk brutt opp Ranheims spill og vant ballen oftere. Et klart steg i riktig retning.

Men ja, vi skusler bort en del situasjoner hvor vi burde ha gode muligheter til å score. Ofte at siste pasningen er upresis slik at den som skal avslutte må stoppe opp eller rygge i stedet for å avslutte på direkten. Eller det blir en ekstra berøring slik at keeper eller en forsvarer kommer for tett på.

Kåffa borte i neste kamp, det blir ikke noe enklere.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 15 aug 22, 14:21

Opprinnelig postet av madcow

FFK møter serietoer.

 

godkjent førsteomgang. Hva skjedde med "sørsia" til pause? Alt og alle forsvant? Klubben bare betalt for 1 time med syngende supportere?

Jeg kan prøve å forklare litt.

Kontekst:
Klubbens SK la ut i forkant av kampen at all bruk av klistremerker på Stadion nå var forbudt. Ganske spesielt, men greit nok. Enkelte som hadde med leverte de til vaktene uoppfordret og fik komme inn. Men underveis i kampen er det spesielt oppførselen til én vakt, nemlig sonelederen som har ansvaret for vaktene på Sørsia, som er kritikkverdig. Han nistirrer og behandler generelt enkeltpersoner som står på feltet som kriminelle. En av de, som forøvrig er mindreårig, skulle på do underveis i første omgang og blir da forfulgt av nevnte vakt og anklaget for å ha brutt det nye regelverket med klistremerker. Vi snakker på det nivået at han forsøkte å komme seg inn i nevnte bås der vedkommende sto og latet vannet!

I pausa velger et par personer å si ifra om denne hendelsen til klubbens SK, men det som skjer etterpå er at personen som var på do under første omgang blir kastet ut av Stadion, der begrunnelsen var at vedkommende hadde med seg og brukte klistremerker ulovlig. Dette mente jo selvfølgelig flere var helt hårreisende for noe han ikke hadde gjort og flere prøvde dermed å konfrontere vakta som la frem disse anklagene. Han svarte med å være spydig og ba folk klappe igjen. Én person ble også kalt en dass av sonelederen! Dermed ble det pakkedtned og folk forlot feltet i sinne fordi man føler seg urettferdig behandlet.

Det skremmer meg at en som har en slik oppførsel ovenfor enkeltpersoner kan ha en slik stilling som innebærer ansvar. En vakt har som jobb å påse at alle har det bra på Stadion med tanke på sikkerhet og trivsel, ikke stå der som en cowboy og trakkasere enkelte bare fordi han ikke liker de.

Og dette med forbudet med klistremerker. Dette er bare et forsøk på å drepe et problem der en part har gått til angrep mot en annen part med nedlatende oppførsel og trusler. Så i stedet for å ta roten av problemet og ta de som virkelig ødelegger her, så velger de å prøve kollektiv avstraffelse og ta alle over en kam. Det er hårreisende av klubben!

---------------------------

Tribunekultur


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 15 aug 22, 16:58

Det er flott at du forklarer , men burde ikke f-b.no har skrevet om dette?


Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 16 aug 22, 22:15

Nei, trenger ikke det. Dette burde vært løst av klubben på en lettere måte. Men når de forsøker å bagatellisere situasjonen, så virker alt håpløst og fastlåst.

---------------------------

Tribunekultur



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340