Husk meg
Brukernavn
Passord

Startoppstillinga i serieåpninga!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 26 mar 03, 20:48
Har satt opp min startellver, dette forutsatt at alle spillerne er skadefri og i toppform når serien starter. Selvsagt litt usikkert med noen spillere, har vel også satt opp et par tre spillere som ikke har overbevist enda, men som jeg har trua på.

Keeper:

Rino Hansen (Har ikke overbevist i de siste treninigskampene etter min mening, men alternativet har ikke vist seg frem nok til å stjele plassen)

Forsvar
Tore P (Bankers, selvskreven konge og trygghetsanker for hele laget)
Tor Trondsen (har blikk og plasseringsevne, trygghet og rutine/erfaring fra høyt nivå, også selvskreven)
Lahai Fallay (Får plass som 3.mann i en treer bak, trenger å utvikle yngre og talentfulle spillere, denne gutten har trygghet, arroganse, luftstyrke og plasseringsevne, kanskje ikke så god 1 mot 1 enda?)

Midtbane
Stian Johnsen (Underholder publikum og utfordrer enhver høyreback i 1. divisjon. Har et ”fremovervendt” mottak/medtak som overrasker mange, og tenker bare en tanke når det skal angripes, FREMOVER) Jobber godt defensivt. FFK MÅ ha vinger som Stian.
Håkan Sõderstjerna: (Ligger der som Dronninga på et sjakkbrett og kan bevege seg mer eller mindre fritt i angrep, spilleopplegger og servitør både for Lars P, Stian, Bjørnar og Welton.)
Bjørnar Johannessen: (Utrolig løpsstyrke og ikke minst målteft. Vil bli livsfarlig i spann med Håkan på midten. Tar også store defensive oppgaver. Spilleglede!!!)
Roger Helland: (Pga hans påståtte luftstyrke (venter fortsatt på å se den) og enkelte tegn på gode kvaliteter defensivt og som anker får Roger H den siste plassen sentralt på midten.
Mannen har 2 landskamper for Norge, ble hentet til Brøndby av Hareide og har spilt for Brann. Eggen forløser nok hans sovende potensial før seriestart, ikke sant????? Midtbanens største spørsmplstegn, men jeg synes at det ville blitt for spinklet med Risholt på denne plassen, han må dermed vike når Søderstjerna trekker inn for å åpne for en selvskreven Stian.)
Welton Melo: (Vil bli enda et offensivt torturredskap for FFK´s motstandere. Kan utfordre, passere og har dessuten godt blikk for spillet. ”Stjerna” mater Melo i form utover i sesongen.)

Angrep
Lars Petter: (Truer rommet bak motstandernes forsvarslinje sammen med Welton, Bjørnar og Stian.) Bøtter inn mål, ser ut til å nærme seg toppformen igjen, det er deilig å se.
Marcus Ringberg: (En av FFK´s absolutt beste spillere. I tillegg til at han scorer mål på bestilling, så har han blikk som en falk i beste alder. Utrolig god ”mottaksteknikk”, og veldig flink på å sette opp andre, beskytte ballen og vente på spillealternativer.

Dette er som dere ser et offfensivt lag (vi er FFK)i 3-5-2 formasjon, har gitt plass for et par spillere på plasser som kanskje er litt sjansespill, men spennende kan ingen ta fra meg at det er 

Er det noen som har andre meninger?

---------------------------

Macka fra start!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 26 mar 03, 21:22
Det er tydelig at dette er "din" startoppstilling og ikke Eggen sin ja. Er vel lite troverdig at dette blir startoppstillingen til seriestart, for ikke å si usannsynlig, men er lov å ha sine egne meninger selvsagt :)

Personlig mener jeg det først og fremst er naivt å gå ut i 3-5-2. Det er ytterst få lag i moderne toppfotball som lykkes med denne formasjonen, og jeg ser det som direkte naivt dersom FFK skal gå ut i denne formasjonen som nyopprykket lag i 1.divisjon. På papiret ser det bra ut da vi har vår styrke sentralt og det er vondt å utelate en spiller som Fallay utfra hva han har vist i treningskampene - men samtidig har det også vært vist i treningskampene at FFK ikke har mestret å spille med 3 bak.

Jeg synes FFK skal fortsette med 4-4-2 som la fundamentet for suksessen i fjor. Det tror jeg ganske sikkert også at Eggen nettopp gjør. Dermed blir min startoppstilling til seriestart slik:

Mål
- Rino Hansen (Har vært OK i treningskamper, en del veldig gode redninger, men også noen feil. Er likevel en slags ledertype, har rutine og aldri spilt seg ut av laget)

Forsvar
- Pål Andre Cwartek (Høyreback. Kanskje den mest åpne plassen på laget - negativt sett. Pettersen og Østli er ikke langt fra plassen her. Cwartek sin styrke er defensivt, offensivt har han mye å gå på og burde blitt bedre sin fart tatt i betraktning. Innleggene må skjerpes! Ellers er det moro at Cwartek, som lenge har vært tro mot FFK, får oppleve spill i 1.div med klubben. At han har fått en bedre avtale i forhold til jobb er også positivt)
- Vebjørn Hagen (Vår eneste fungerende venstreback, så valget var lett. Har ikke overbevist helt, men spesielt offensivt har han vist spor av gode kvaliteter i form av bra pasningsspill, en god skuddfot og ikke minst presise innlegg. Defensivt er jeg mer usikker. Forhåpentligvis vil han spille på det trygge. Har ikke spesielt stort tempo)
- Tore Pedersen (trenger vel egentlig ikke begrunnelse. han er sjefen, lagets viktigste spiller, kaptein, rutine som ingen annen i 1.div - kanskje med unntak av Grodås - og må for all del bare holde seg skadefri)
- Tor Trondsen (Sliter med tempo, men er smart som en ørn og usedvanlig sikker i pasningsspillet. God i duellene og trygg med ballen. Et soleklart valg. Erfaring fra det absolutt høyeste nivå i Norge samtidig som han har følt på Champions League livet)

Midtbane
- Roger Risholt (Eggen har vel allerede sagt at Risholt er sikker på laget og jeg er enig. En sliter, en ballvinner og god til å slå baller ut på kantene, vri spillet der det bør vris og er alltid like aggressiv. En svakhet er avslutningene og at han kanskje kan bli litt for arrogant av og til - uansett en av undertegnedes favorittspillere)
- Roger Helland (stabilisator på midten og essensiell som dybdeholder på en ellers offensiv anlagt midtbane. sikker i pasningsspillet, god i duellene og bra rutine. gjør sjeldent store feil)
- Håkan Söderstjerna (et opplagt valgt på venstre midtbane. har sannsynligvis den beste pasningsfoten i hele divisjonen og ser åpninger der andre kaos. kan bli anonym i deler av kamper, men det overlever vi!)
- Welton Melo (går inn på høyremidtbane. har et utrolig rykk med ballen i beina og dersom han får jobbe rettvendt offensivt på høyrekant kan det bli virkelig morsomt når serien sparkes i gang! må bli flinkere til å skyte bare samt ikke gå så mye i offside...)

Angrep
- Lars Petter Hansen (typisk målscorer med fart, styrke og snute for scoringer. blir nok en del midtstoppere i 1.divisjon som skal få slite i kamp med hansens hurtighet idet han setter fart mot mål)
- Markus Ringberg (Hvis Hansen er Knoll, er Ringberg Tott. Ringberg har vel scoret stabilt i over tre år nå som spiss så og si uten tørkeperioder. Ingenting tyder på at det skjer nå heller. Vil bli en profil i norsk 1.div akkurat som han var en profil i svensk 1.div. Toppscorer igjen kanskje?)


Stian Johnsen har jeg ikke satt opp i min startoppstilling rett og slett fordi han har gått så lenge skadet som han har og trenger tid på seg. Det samme gjelder Bjørnar. Hvilke grep som bør gjøres når de blir friske er vanskelig å si. Jeg antar at form, innsats på treninger, balanse i laget og hvilke lag vi møter blir avgjørende for hvem som spiller. Sunt med luksusproblemer!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 26 mar 03, 22:14
Enig i at dette er en sannsynlig startoppstilling når sesongen tar til C.
Min oppstilling er satt opp utifra mine favoritter som spillertyper, men blir vel mer reelt dersom man kaller det et offensivt 5-3-2 og bytter Welton med Pål A for å ha defensive kvaliteter. Uansett vil jeg gjerne se mye til Lahai i år, iallefall utifra hva han har prestert i treningskampene. Et luksusproblem, men allikevel er det trist at Jørgen og Lahai er soleklare benkeslitere (iallefall ikke midtstoppere) pga Tore og Tor.
Synes det er fryktelig vanskelig å sette opp midtbanen, som du sier, men håper Stian er klar nok til å skyve Håkan inn i midten, ellers er vel laget du har satt opp en ganske så klar startellver i en 4-4-2 formasjon som jeg også tror at FFK kommer til å stille med i de fleste kampene iår.
Uansett, morro blir det :ffk

---------------------------

Macka fra start!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 26 mar 03, 22:44
Vel, er disse to gutta egentlig soleklare benkeslitere? Jeg tror nok at de kommer til å figurere i førsteelveren nå og da! Spesielt i kamper hvor vi trenger litt ekstra fart der bak, for Trondsen er ikke akkurat verdens raskeste. :)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 26 mar 03, 22:52
Jeg tror nok Tore P og Tor Trondsen vil spille sammen bak i alle kampene hvor de er friske dersom de ikke skjer noe sensasjonelt. Fallay vil nok spille i da man bruker 3-5-2 (gjerne i 2.omgang dersom man ligger under, eller hjemme mot bunnlag) Jørgen Pettersen tror jeg mest er aktuell på høyreback dersom Cwartek kommer ut av form (noe som kan skje)

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 26 mar 03, 22:54
La oss håpe det :-)
Trondsen blir ofte "slaktet" pga farten sin, men se på en spiller som Hoftun. Selv om han ikke er av de raskeste, er han en utrolig dyktig midtstopper. En ting er sikkert, Trondsen er avhengig av å spille sammen med en makker som kan utfylle den manglende hastigheten, men på andre områder holder han eliteserienivå. Sesongen er lang, så Lahai og Jørgen får vel sine sjanser, må jo det for å utvikle seg.
Det er, iallefall på stopperplass meget god oppdekning pr idag, og det er positivt, særlig også siden Trondsen ikke er FFK-spiller på permanent basis, og Tore P tross alt har passert de 30 med god margin.

---------------------------

Macka fra start!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340