Husk meg
Brukernavn
Passord

Shaaban stoppet av Fredrikstad

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 07 sep 07, 00:33

Opprinnelig postet av erfo
Begynner å bli rimelig lei av denne fyren.
Han er en glimrende keeper men det ser ut som om han ikke tåler svenskelufta. Så fort han kommer over grensa, kommer han med dårlige utspill i media. Masse negativ omtale om FFK i landets aviser.
Rami bør skjønne at han setter Fredrikstad i en klemme ved å bli solgt  så seint i overgangsvinduet. Bråthen og Staw er ikke stabilt gode over tid og det er etter min mening for tidlig å satse kun på dem.
Det er vel ikke mer enn 3 uker siden de fleste her inne håpet vi skulle unngå nedrykkstrid  i år. Nå kan man endelig se oppover tabellen og noe bra er på gang. Rami er en viktig brikke i dette og burde være lojal ut sesongen. Det ser imidlertid ut som om han kun tenker penger. Han har virkelig nådd panikkalderen.
FFK bør definitivt gå inn for å selge ham ved neste overgangsvindu og Rami bør benytte tiden til å markedsføre seg selv ved å spille godt. Han skylder faktisk klubben det . Uten FFK hadde han vel ikke vært i noen forhandlingsposisjon i det hele tatt

Hvis du hadde lest alle trådene så hadde du fått med deg at han ikke ville ha gått før sesongen uansett. Vi hadde sikret oss 10 mill, vi hadde kunnet planlegge keepersituasjonen lenge, samt opprettholdt troverdigheten. Bråthen og Staw er begge overmodne. Staw og kanskje til og med Bråthen er kanskje ustabile ennå, men da er kamptrening eneste medisin. Investering i fremtiden. Selvfølgelig blir det et tap å miste Shaban, men slik er det i fotball, FFK kan ikke bare kjøpe inn klassespillere uten å selge fra seg. Faktisk så skal vi nok ikke kjøpe mange klassespillere, vi skal utvikle dem, det er det som er planen og veien å gå. Dessuten sier ikke Rami noe unødvendig til media. Han har verken svertet eller vært urettferdig mot FFK til for pressen. Personer med karakteren til Rami hadde klubben trengt flere av. Måten du omtaler Shaban på er smålig og urettferdig.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 sep 07, 00:43
Endret: 07 sep 07, 00:43
Opprinnelig postet av Shadar
Hvis du hadde lest alle trådene så hadde du fått med deg at han ikke ville ha gått før sesongen uansett.


Jeg regner med du mente at han ikke ville gått før etter sesongen? Hvor står dette i denne tråden egentlig, eneste jeg fant når jeg skummet igjennom var at det i følge Dagbladets artikkel hadde kommet et bud etter overgangsvinudet. Jeg fant det jeg regner med var artikkelen og der står det følgende:

Trabzonspor kom med budet samme dag som Fredrikstad møtte Stabæk på Nadderud, 3. september.

Det er noen dager etter at det internasjonale overgangsvinduet stenger, men Tyrkia opererer med en litt seinere deadline.

Alt tyder på at det var nå overgangen skulle gjennomføres, ikke etter sesongen. Det ville i hvert fall vært litt merkelig om tyrkerne kom med et bud på Shaaban samme dag som overgangsvinduet stengte, for å kjøpe han fri ved neste overgangsvindu. Må i tilfelle vært at de anså han som en dyrere spiller etter sesongen. Hvis de først trenger han etter at sesongen i Norge er ferdig, så har de jo flere mnd å komme med bud på, da tviler jeg på at det budet kommer på samme dag som siste dag av overgangsvinduet som var.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 07 sep 07, 01:20

Det er penger Rami er etter og det er forståelig. Med bare noen år igjen på toppnivå ønsker han å sikre fremtiden.

Hva er det realsitisk å tro at Rami kan tjene i året i Egypt eller Tyrkia? 3 mill brutto? 5 mill brutto?

Spørsmåler er vel om det er realistisk å tro at FFK kan gi Rami et nytt tilbud som er godt nok til at han skriver under for 3-4 nye år. Hvis ikke burde FFK solgt han nå!

Tror absolutt overste grense for 4 nye år er en totalpakke på 10-12 mill for FFK sin del (Lønn og sign-on-fee). Nesten halvparten forsvinner vel i skatt her i Norge og Rami sitter igjen med 5-7 mill netto over 4 år. Får han et tilbud fra Premier League er vel det ca en årslønn etter skatt for en spiller som Rami.

Så jeg mener FFK gjør en feil ved å ikke selge her, da Rami slik jeg ser det vil være tapt etter neste sesong hvis han fortsetter å prestere pga at det er betydelig mere penger å hente i de klubbene i utlandet han trolig er aktuell for på det nivået han er nå.

Men det er mye ikke jeg vet hehe

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


erfo

Knøttespiller
Ble medlem: 01 mai 03
Innlegg: 65

Lagt til: 07 sep 07, 07:03
Endret: 07 sep 07, 07:10
Opprinnelig postet av Shadar
Hvis du hadde lest alle trådene så hadde du fått med deg at han ikke ville ha gått før sesongen uansett. Vi hadde sikret oss 10 mill, vi hadde kunnet planlegge keepersituasjonen lenge, samt opprettholdt troverdigheten. Bråthen og Staw er begge overmodne. Staw og kanskje til og med Bråthen er kanskje ustabile ennå, men da er kamptrening eneste medisin. Investering i fremtiden.  Dessuten sier ikke Rami noe unødvendig til media. Han har verken svertet eller vært urettferdig mot FFK til for pressen. Personer med karakteren til Rami hadde klubben trengt flere av. Måten du omtaler Shaban på er smålig og urettferdig.


Jeg har lest alle trådene og jeg oppfatter at Shaban skulle gå nå, Kan ikke se noe sted at det først var etter sesongen som var aktuelt med en overgang.
I mine øyne er ikke Staw eller Brathen overmodne for FFK-spill men det er selvsagt fra mitt ståsted.
Det at Rami selger seg selv og utleverer styrets og Morgans beslutninger i pressen hver gang han er på landslagssamling, synes jeg er en uting. Dette har også Morgan reagert på.
Hvis jeg kan velge typer jeg vil ha i FFK så er vel Piroja mer etter min smak. Skjønner at han forsvinner etterhvert men han syter ikke.Hadde vi hatt flere av Shabans type i Fredrikstad tror jeg vi stort sett hadde diskutert overgangsrykter

---------------------------

erfo


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 07 sep 07, 08:15
Bra for oss at Shabaan blir her værtfall ut sesongen. Men synd om han må bli her mot sin vilje, og styret bør holde de avtalene de har med spillerene..

kim_andre_c

A-lagspiller

Ble medlem: 22 aug 06
Innlegg: 755

Lagt til: 07 sep 07, 08:23
Jeg synes det er godt å se at vi har et styre som kan sette ned foten!!

---------------------------

- FFK norgesmester 2006 - :)
- Nå sikter vi mot stjernene!! -


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 07 sep 07, 08:52
Jeg tenkte på innlegget til algeron, men det er mulig at det ikke hadde fungert slik alikevel..

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5532

Lagt til: 07 sep 07, 10:25

Shabaan er aktuell i svenske medier om dagen fordi det spørsmål om hvem som skal være Sveriges første keeper. Isak er skadefri, men til tross for det har det svenske folket talt og ønsker Shabaan. Isak er PL keeper mens Shabaan står i en betydelig mindre liga. Gjennom å gjøre hele Sverige(også Lagerfäldt) oppmerksom på at større klubber er interessert så kan det styrke Shabaans posisjon. Forstår at han nevner dette til Aftonbladet.

 

FFK fikk et bud etter at det norske overgansvinduet stengte. Det var meningen at den tyrkiske klubben skulle hente ham med en gang siden det tyrkiske overgangsvinduet stenger senere. Selv om det foreligger en avtale om salg hvis spilleren er enig og prisen er riktig, så er det spesielle omstendigheter når FFK ikke vil være i stand til å hente en erstatter. Dette tror jeg også Shabaan forstår.

Det som det står og faller på er om Bråthen og Staw er fullgode erstattere. Om de var det så hadde de vel spilt mer denne sesongen? På Shabaan kan man forstå det slik at Morgan ville selge mens styret(!?) i klubben sa nei. Jeg trodde det var sportsutvalget som var beslutningstaker i en slik prosess?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 sep 07, 10:36
Endret: 07 sep 07, 10:37
Hvis det er riktig at FFK ble tilbudt nærmere ti millioner for Shaaban men valgt å ikke selge synes jeg det er både tøft og bra. Shaaban er viktigere enn penger hvis FFK skal nå fjerdeplass/medaljer i år. Sportslig fremgang er vikitgere enn penger akkurat nå.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Superkjegle

A-lagspiller

Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 246

Lagt til: 07 sep 07, 10:45
Hva betyr det at overgangsvinduet er stengt i Norge men ikke i Tyrkia?
Vi kan selge spillere til dem men ikke hente inn noen nye?

Mener vel at vi som default bør beholde alle gode spillere, er sånn vi får ett topplag.
Unntaket må vel være dersom en spiller VIL bort, og vi har gode erstattere / tid nok til å hente inn erstattninger.

Spørsmålet er, VIL Shaban faktisk bort eller er det svenske tabloider som hauser dette opp?

Og en annen ting, dersom tyrkerne leker business og driver med siste minutts panikkhandler, så bør vel ikke vi la oss stresse av dette?

Uansett, 2ndre og 3dje keeperne våre er vel begge gode nok til å ta over, så hvis han vil bort etter sesongen så bør han få gå.
Istambul er vel ikke stedet jeg ville gått som muslimsk keeper, tror ikke muslimer er spes høyt ansett der egentlig. Kunne vel vært verre, han kunne hatt kurdisk avstamning

---------------------------

GÅ SJÆL RHINO!


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 07 sep 07, 10:57
Endret: 07 sep 07, 11:01
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Det som det står og faller på er om Bråthen og Staw er fullgode erstattere. Om de var det så hadde de vel spilt mer denne sesongen? På Shabaan kan man forstå det slik at Morgan ville selge mens styret(!?) i klubben sa nei. Jeg trodde det var sportsutvalget som var beslutningstaker i en slik prosess?

Det det står og faller på er om det er realsistisk å tro at FFK kan friste Shaban til å signere en ny 3-4 år kontrakt. Er det utenkelig at de kan det begynner det å bli dyrt i ikke selge ham for et tosifret millionbeløp med bare litt over ett år igjen av kontrakten.

Shaban er nå sannsynligvis Sveriges førstevalg i mål i konkurranse med en keeper fra Premier League. Staw og Bråten er således ikke engang i nærheten av å være fullgode erstattere på det nivået Shaban er nå.

Ser ut til at styret enten tror de kan overtale Shaban til å forlenge eller gambler på at det kommer et tilsvarende tilbud i neste overgangsvindu, og dermed kan dra nytte av Shabans tjenester "gratis" ut sesongen.

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 07 sep 07, 11:00
Opprinnelig postet av Superkjegle
Istambul er vel ikke stedet jeg ville gått som muslimsk keeper, tror ikke muslimer er spes høyt ansett der egentlig. Kunne vel vært verre, han kunne hatt kurdisk avstamning


Øh. Fullstendig off topic, men selv om Tyrkia er en sekulær stat med et sterkt skille mellom stat og religion er de fleste tyrkere muslimer. Så også i Istanbul. Det er over 2500 aktive moskeer i byen.

---------------------------

Ære være Plankebyen


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 sep 07, 11:28

Opprinnelig postet av Per Egil
Opprinnelig postet av Superkjegle
Istambul er vel ikke stedet jeg ville gått som muslimsk keeper, tror ikke muslimer er spes høyt ansett der egentlig. Kunne vel vært verre, han kunne hatt kurdisk avstamning


Øh. Fullstendig off topic, men selv om Tyrkia er en sekulær stat med et sterkt skille mellom stat og religion er de fleste tyrkere muslimer. Så også i Istanbul. Det er over 2500 aktive moskeer i byen.

He he, godt pong Per Egil. Istanbul er nok et langt tryggere sted å være muslim enn f.eks. de fleste norske byer. Desverre kanskje, men det er jo litt trygt i Norge også, ikke meningen å si noe annet. Men nordmenns fordommer mot muslimer har nok ikke noen parallell i Tyrkia nei.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 07 sep 07, 11:56
Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor Tyrkisk fotball skal være så mye mer atraktivt en norsk fotball, er jo sjeldent at tyrkiske lag utpreger seg i Europeisk fotball ikke har de klart og kvalifisere seg for store mesterskap på noen år også. Visst det kun er pengene så blir jeg litt skuffa, fordi det er jo mye mer penger i Norge en i Tyrkia. Fotballspiller betaler vel også såkalt kunstnerskatt også, noe som tilsvarer 20% eller noe?

bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 07 sep 07, 12:02
Du mener det er mer penger generelt i Norge sant? gode spillere tjener ganske fett i Tyrkia. :)

Tenk å flytte til Tyrkia, fytti..., jeg kjenner lukta bare jeg tenker på det.

eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 07 sep 07, 12:13
Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor Tyrkisk fotball skal være så mye mer atraktivt en norsk fotball, er jo sjeldent at tyrkiske lag utpreger seg i Europeisk fotball ikke har de klart og kvalifisere seg for store mesterskap på noen år også. Visst det kun er pengene så blir jeg litt skuffa, fordi det er jo mye mer penger i Norge en i Tyrkia. Fotballspiller betaler vel også såkalt kunstnerskatt også, noe som tilsvarer 20% eller noe?


Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray er lag alle i europa kjenner.  FFK kjenner alle i Norge og Hammarby supportere.
Penger styrer alt også fotball.  Enkelt og greit.

Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 07 sep 07, 12:15

Syns ikke 5,5 mill. var så mye da....

http://www.f-b.no/article/20070907/FFK/70906012/1009/AKTUELT


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 07 sep 07, 12:32

Om 5.5 mill er korrekt synes jeg et er sportslig og økonomisk riktig å se nei til salg.

Om det er moralsk og juridisk riktik i forhold til muntlige avtaler er en annen sak.

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 sep 07, 12:34

Har ingen problemer med å forstå at Shaaban tenker litt framover. Hva skal han leve av den dagen han legger opp, hvis han ikke har tjent nok til å legge av litt oppsparte midler.

Ingen sliter med å leve på 1 million i året. Men tjen 10 milloner fram til du er 35 og prøv så å lev av det resten av livet. Da er plutselig ikke 10 millioner så mye penger lenger. Ikke alle har talenter som trenere eller annet bare fordi de har vært gode spillere. Må si at jeg absolutt unner gode spillere med flotte karrierer at de kan leve ok resten av livet på det de tjener mens de er aktive.

Derimot forstår jeg ikke hvorfor noen skal behøve å tjene hundre millioner i året eller mer, slik noen få toppstjerner gjør. Rent idioti.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 07 sep 07, 12:36
Opprinnelig postet av Kent

Om 5.5 mill er korrekt synes jeg et er sportslig og økonomisk riktig å se nei til salg.

Om det er moralsk og juridisk riktik i forhold til muntlige avtaler er en annen sak.



Men syns du 5,5 er markedspris?
Hadde forventet mer jeg da.

Den muntlige avtalen var jo markedspris, og hvis det stemmer at vi er tilbudt 9,5 mill. før er jo dette på en
måte markedspris.



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340