Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Sammendrag av pressekonferansen

Les klubbens egne ord!

ffksupporter.net var på plass under dagens pressekonferanse. Styreleder i FFK Sport ASA, Per Kristian Olsen, fikk æren av å åpne pressekonferansen ved å lese opp følgende. Klikk deg videre for å lese klubbens egne ord om dagens begivenhet.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. December 2006 - 18:21
Relaterte saker:
- Eggen takker for seg
- Klubbens organisasjonskart
- Knut Torbjørn Eggen går av


1.
FFK har gått fra 2. divisjon til Tippeligaen og i innværende år blitt nummer åtte i serie, samt norgesmester. En fantastisk sportslig utvikling.

2.
Samtidig har omsetningen steget fra 10 MNOK til nærmere 100 MNOK. Det innebærer at FFK har blitt en stor bedrift som må styres profesjonelt. Vi er fremover helt avhengige av det frivillige apparatet, Plankehaugen og dens entusiasme, som er unik i FFK. Samtidig må forretningsdriften tilfredsstille alle krav som stilles til et mellomstort konsern.

3.
FFK ønsker å ta steget opp i elitedivisjonen også når det gjelder organisering og økonomisk styring.

4.
Etter grundig behandling har styrene vedtatt en organisering med klare ansvars- og rapporteringslinjer. Hvilket også investorene i FFK Sport Asa og Spillerinvest forventer.

5.
Knut Torbjørn Eggen mener de nye organisasjonskartet ikke viser tydelig nok hvem som er organisasjonens sportslige overhode.

6.
Etter å ha bidratt til den sportslige suksessen som FFK har hatt, er det med beklagelse at Knut Torbjørn Eggen nå ønsker å forlate klubben til fordel for nye oppgaver.

Per Kristian Olsen, styreleder FFK Sport ASA
Bjørn Jensen, styreleder FFK

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340