Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK ønsker å forsterke:

- Vi jobber med konkrete navn

Agurksesongen er i gang for fullt, men nytt av året er at FFK er tidlig ute i jakten på forsterkninger. To ivorianere – Fofana og Kuoadio – har allerede forsterket troppen, men klubben gir seg ikke der og har konkrete navn i kikkerten.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 29. November 2006 - 17:19
Relaterte saker:
- Uaktuelt å selge Bjørkøy
- Garðar Jóhannsson kommer trolig i januar

- Vi har fått en innstilling fra trenerapparatet, men utover det ønsker jeg ikke å si noe på det nåværende tidspunktet, forteller Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Grunnen til det er at listen inneholder helt konkrete navn. Jeg kan si så mye som at det dreier seg om en spiller i hver lagdel og at spillerne er allroundspillere. Vi har for få spillere som kan brukes på flere plasser og Eggen ønsker seg flere, forklarer Andersen til ffksupporter.net.

- Joel Lindpere er fortsatt interessant for oss, men vi har ikke gitt ham noe konkret tilbud enda, sier Andersen.

Lasse Staw ble oppgradert til andrekeeper denne sesongen og klubben ønsker å forlenge med stortalentet.

- Lasse Staw har kontrakt ut 2007 og vi er i forhandlinger om forlengelse. Vi ønsker å ha tre seniorkeepere fremover og to juniorkeepere, men om hva slags type keeper vi henter inn avhenger av hva Lasse Staw velger og kvaliteten på juniorkeeperen.

- Kvik Haldens Erik Bråthen er en spiller vi diskuterer i forhold til fremtiden. Han har fått tilbud om å trene med FFK fremover, forteller Morgan Andersen.

Martin Wiig og Are Tronseth har vært leiesoldater hos Sparta denne sesongen.

- Wiig sin kontrakt har gått ut, så han er ferdig i klubben, forteller Andersen.

- Tronseth blir en del av tingene vi ser på nå for tiden. Det kan være aktuelt med både utlån og salg, men i bunn ligger en respekt for at spilleren er under kontrakt med klubben, sier Andersen til ffksupporter.net.

Tamas Szekeres har vikariert i høst på venstrebacken med varierende suksess, men blir med videre.

- Tamas Szekeres har kontrakt til sommeren 2007, forteller Andersen.

Klubben er inne i en prosess hvor de gir tilbakemeldinger til spillere som har eller ikke har en fremtid i klubben.

- Ting vil nok ikke bli avklart før i januar når spillerne kommer tilbake fra ferie. Det vil alltid være en fordel å få løst opp før vi henter inn flere spillere, men vi må også styrke stallen når spillere vi ønsker er tilgjengelig, forteller Andersen.

Det har vært store spekulasjoner og mange kommentarer rundt hvorfor FFK kan signerer kontrakt med Konan Serge Kouadio. Spilleren er nemlig bare 17 år, og både Lillestrøm og Rosenborg venter på at Diomande og Traoré skal fylle 18 år.

- Det er veldig enkelt å svare på. Kouadio fyller 18 år den 31. desember og kontrakten gjelder fra 1. januar 2007. Klubben har lov til å signere en kontrakt med verge før man fyller atten år, og Kouadio har benyttet seg av en verge fra klubben sin, forklarer Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Dette kan sammenlignes med spillere som har seks måneder igjen av kontrakten. Du signerer kontrakt i dag, men den gjelder ikke før den datoen når spillerens nåværende kontrakt går ut. Det samme ser vi i arbeidslivet. Sier du opp jobben din med seksmåneders oppsigelse, så kan du signere en ny arbeidskontrakt, men den gjelder fra datoen oppsigelsestiden er over, avslutter Morgan Andersen til ffksupporter.net.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340