Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FIFA aksepterer trolig anken

Garðar Jóhannsson kommer trolig i januar

I sommer skapte FFK og Morgan Andersen store overskrifter etter at overgangen til islandske Garðar Jóhannsson falt sammen. Bakgrunnen var at spilleren allerede hadde spilt for to klubber det inneværende fotballåret, og dermed var det ulovlig å bytte arbeidsgiver for tredje gang.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Foto: www.l.is
Lagt ut: 29. November 2006 - 16:51
Relaterte saker:
- Uaktuelt å selge Bjørkøy
- Vi jobber med konkrete navn

- I sommer sendte vi en sak til FIFA som vi tapte, men Gardar Johannsson anket og nå har vi fått signaler på at Jóhannsson kommer til å vinne anken. Dermed må vi opprettholde vår kontrakt med spilleren, forteller Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Siden vi sendte en felles klage kommer FIFA til å tvinge klubben til å opprettholde kontrakten slik at ikke spilleren taper på dette. Vi avventer svar fra FIFA, men har fått signaler på at Gardar Johannsson kommer hit fra januar, forklarer Andersen til ffksupporter.net.

Ønsker klubben fortsatt å hente Garðar Jóhannsson?

- Det er klart at ting har forandret seg. Vi trengte en spiss der og da, og når Jóhannsson ikke fikk komme, så måtte vi hente en annen spiller. Vi mener han er en veldig bra spiller, svarer Andersen til ffksupporter.net.

- Jóhannsson er en stor, sterk spiss. En god avslutter, gode på hodet og scorer mye mål. Han er tøff, hardtarbeidende og god i dueller, så jeg tror han kan gjør det bra i norsk fotball, avslutter Andersen til ffksupporter.net.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f