Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Morgan Andersen:

- Uaktuelt å selge Bjørkøy

Ryktene har florert det siste døgnet etter at Morgan Andersen ble observert i et møte med LSK-manager Jan Åge Fjørtoft på restaurant Katti. ”Hvem ønsker LSK å kjøpe nå?” var det mange som tenkte. ”Er det kapteinen fra Nittedal? Eller løpsmaskinen fra Sellebakk? Kanskje FFK ønsker Rambekk?” Vi har tatt en prat med Morgan Andersen for å komme til bunns i spekulasjonene.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 29. November 2006 - 16:49
Relaterte saker:
- Garðar Jóhannsson kommer trolig i januar
- Vi jobber med konkrete navn

- Ja, hele Norge har fått med seg det møtet. Når vi møtes i all offentlighet på denne måten så skjønner vi at folk vil reagere, og det tilsier at vi ikke har noe å skjule. Vi er begge engasjerte i fotball og diskuterte aktuelle tema for fremtiden i norsk toppfotball, forteller Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Utover det vil jeg ikke kommentere, bekrefte eller avkrefte om vi snakket om spilleroverganger, fortsetter han.

Over alt i media har vi kunnet lese at John Anders Bjørkøy kun har kontrakt i ett år til. Det stemmer ikke:

- Ja, jeg har lest at dette har stått i media flere ganger, men la meg korrigere det med en eneste gang: John Anders Bjørkøy har kontrakt i to år til, altså ut 2008. Vi selger ikke ham, forteller Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Det er helt uaktuelt å selge Bjørkøy, understreker den administrerende direktøren nok engang på oppfordring fra ffksupporter.net.

Et eventuelt salg av Simen Brenne stiller Morgan Andersen seg annerledes til. Fredrikstadgutten har nemlig bare ett år igjen av kontrakten og fremtidsplanene til Brenne tas med i evalueringen.

- Trenerteamet ønsker å ha ham med videre. Vi ønsker å ha ham med videre, og det har vi fortalt ham, men Brenne har bare ett år igjen av kontrakten. Ønsker han ikke å bli værende i Fredrikstad, så er det veldig aktuelt å selge ham og vi vil forsøke å oppsøke klubber for et eventuelt salg, forteller Andersen til ffksupporter.net.

Har dere fått noen signaler fra Simen Brenne om hva han ønsker?

- Nei, vi har ikke fått noen signaler per i dag, men vi kommer til å fortsette forhandlingene når Brenne kommer tilbake fra ferie, sier Andersen.

- Rambekk? Har ikke Rambekk gått til Odd? Jeg trodde han var bosmanspiller og da er ikke en byttehandel interessant. Vi ville uansett aldri ha byttet Brenne mot Rambekk, understreker Andersen til ffksupporter.net.

Simen Brennes agent, Bjarne Sognnæs, kan ikke akkurat sies å være i det snakkesalige hjørnet. Spekulasjoner rundt Brennes fremtid bes tas direkte med spilleren selv, men agent understreker følgende:

- Dette er en klubb som Simen er veldig glad i, og det er klart at det veier tungt, forteller Sognnæs til ffksupporter.net.

Kan du fortelle om du bare jobber opp mot FFK eller om andre klubber er med i bildet?

- Jeg jobber alltid opp mot alle ut ifra spillerens ønsker, og så blir det opp til spilleren å velge det han selv vil. Jeg jobber direkte inn mot de som er involverte, og bruker verken supportere eller media til å fremme noe som helst, fortsetter Sognnæs til ffksupporter.net.

- Jeg vet at ”ingen kommentar” er kjedelig for dere å høre, men jeg ønsker ikke å bidra til å skape noen rykter, så det blir mitt endelig svar til denne saken, avslutter Sognnæs til ffksupporter.net.

Simen Brenne ferierer for tiden i Thailand og var utilgjengelig for kommentar.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340