Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

ERIK BRÅTHEN UTE I MINST SEKS UKER

Bengt Andersson overtar som 2. målvakt

Onsdag ble det kjent at Erik Mellevold Bråthen hadde slått opp en gammel bruddskade. Nå melder Aftonbladet at 42-årige Bengt Andersson er på vei til Plankebyen for å ta over plassen bak Lasse Staw.
Tekst av Martin Henriksen, foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 08. May 2008 - 19:40
Spillerportrett: Bengt Evert Andersson

FFKs hjemmesider kunne i går melde at Erik Mellevold Bråthen må belage seg på noen uker på sidenlinjen. Unggutten har slått opp en gammel skade i hånden, og nå skal FFKs medisinske apparat avgjøre om han skal opereres. I beste fall er Bråthen tilbake i løpet av halvannen måned, men i verste fall kan resten av sesongen gå fyken.

11. april ble det kjent at klubben hadde inngått en avtale med svenske Bengt Evert "Bengan" Andersson. Andersson var tenkt som back-up om noe skulle skje med FFKs to unge keepere. 42-åringen ble i fjor svensk mester med IFK Göteborg, men han valgte å trappe ned etter forrige sesong. Så langt i år har han holdt formen ved like i fjerdedivisjonsklubben Tölö.

I kveld melder svenske Aftonbladet at Andersson er på vei til Fredrikstad for å ta over som andremålvakt til Bråthen er tilbake. Svensken ankommer Plankebyen tirsdag.

Anders Grömhagen er fornøyd med å ha sikret seg en gammel ringrev, men gjør det klart at han ikke er aktuell som førstevalg:

– Nei, vi har en av Norges beste målvakter i Lasse Staw. Bengt skal være en støtte for ham.

Har Andersson lengtet tilbake til elitefotballen?

– Absolutt, ellers ville han ikke sagt ja. Han synes det er en stimulerende oppgave.

ffksupporter.net benytter anledningen til å ønske Bengt Andersson velkommen til FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f