Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

RBK-forhandlinger falt sammen

Bjørkøy blir i Fredrikstad

– Jonna blir værende i Fredrikstad. Vi har i dag diskutert med Knut Torbjørn Eggen og blitt enige om å avslutte forhandlingene, avslører Bjørkøys agent Stig Lillejord overfor ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 20. November 2007 - 14:08
Andre dagsaktuelle nyheter:
- Holm til Molde, men FFK fortsetter spillejakten

Status per i dag er dermed at Fredrikstad også til året kan nyte godt av FFK-kapteinens tjenester.

– John Anders har ingen problemer med å fortsette i FFK. Han er kaptein og har utviklet seg til å bli en del av det vi kan kalle bruttolandslagstroppen. Bjørkøy har mye å takke Fredrikstad for og kommer ikke til å hoppe av til en hvilken som helst klubb. Økonomi og sportslige utfordringer må i så fall ha den rette blandingen, fortsetter Stig Lillejord.

Det er en totalvurdering som ligger bak Bjørkøys avgjørelse om å ikke gå til Trondheim, men leser man mellom linjene, er det likevel ingen tvil om at partene ikke ble enige om lønnsbetingelsene:

– Begge parter er enige om å legge forhandlingene på is. Vi kommer ikke til å komme i mål, understreker Lillejord.

Bjørkøy er tross lønnskravet fortsatt attraktiv på markedet og Lillejord slipper å jobbe for å selge inn midtbanespilleren hos andre interessenter; de tar i stedet selv kontakt med agenten. Men ingen andre konkrete forhandlinger er på gang:

– Vi har en policy om at vi jobber mot én klubb av gangen så fremt det ikke dreier seg om Barcelona eller en annen utenlandsk klubb, forteller Stig Lillejord før han skyter inn:

– Det har vært andre klubber inne i bildet, men de henviser vi til FFK så må de foreta en helhetsvurdering om det er aktuelt med salg.

– Jeg kan ikke avvise at Bjørkøy kommer til å bli solgt, men forhandlingene med Rosenborg er vi helt ferdige med.

Er det noen konkrete forhandlinger på gang med andre klubber?

– Nei, vi ble enige med Rosenborg for bare noen timer siden. Det er grenser for hvor hardt vi kan arbeide, avslutter en lattermild Lillejord, som ikke vil avsløre hvilke andre klubber som har vist interesse eller om det dreier seg om klubber i utlandet.

John Anders Bjørkøy har tre år igjen av kontrakten med Fredrikstad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f