Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Holm til Molde:

FFK fortsetter spillerjakten

I dag ble det endelig klart at Thomas Holm valgte Molde, men klubben har flere spillere i kikkerten.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 20. November 2007 - 12:38
– Thomas Holm er en spiller vi gjerne skulle ha hatt. Jeg vet ikke hvilket tilbud eller helhetsinntrykk Holm fikk i Molde, men han fikk nok bedre betalt og bedre betingelser, forteller Terje Jensen til ffksupporter.net.

Overgangssummen var ifølge NRK Østlandssendingen på 2,6 millioner kroner. Etter det ffksupporter.net erfarer, skal det ha vært lønnen det stod på for Holm. Molde tilbød enkelt og greit bedre lønnsbetingelser enn det Fredrikstad var villige til.

– Det kan jeg godt tenke meg, kommenterer Jensen før han legger til:

– Pengene styrer alt i fotballen.

Fokus på tre posisjoner


FFK ser spesielt etter forsterkninger i følgende posisjoner:

•    Back, fortrinnsvis venstre
•    Kant, en spiller som kan utfordre én mot én
•    Muligens en spiss

Den observante leser vil bemerke at Thomas Holm ikke passer inn i noen av de overnevnte kategoriene.

– Vi ønsker en stall på 20-22 mann og så på Thomas Holm som god backup sentralt på midtbanen og et alternativ på høyreback, en spiller som kunne benyttes i flere posisjoner og dermed var en god tilvekst til stallen, forteller Terje Jensen.

– Gode venstrebacker, kanter som kan utfordre og spisser som scorer mål er mangelvare her til lands og dermed er fort seks-syv klubber interesserte i de gode spillerne på markedet. Vi er inneforstått med at vi må legge mye penger på bordet for å sikre oss de spillerne vi ønsker, slik Molde har gjort for Thomas Holm.

Møte i sportsutvalget


I den senere tid har flere høyrebacker vært linket til Fredrikstad. Anders Grönhagen har studert svenskene Mikael Lustig og David Johansson under kamp og Thomas Holm ble også forespeilet en plass på høyreback i FFK. Likevel nevner ikke Jensen høyreback som en av de tre posisjonene de ønsker å forsterke.

– Vi ser fortrinnsvis etter en venstreback, men det er også den vanskeligste spilleren å skaffe, kommenterer Terje Jensen.

David Johansson kan spille både venstre og høyreback, og Fredrikstad har vært i kontakt med Hammarby angående en overgang. Jensen understreker at de jobber med forsterkninger hver eneste dag, men vil ikke konkret bekrefte om de kommer til å legge inn bud på noen av de nevnte spillerne.

– Det vil jeg ikke kommentere, men vi skal ha et møte i sportsutvalget i løpet av uka. Da vil vi bli enige om hvilke spillere vi kommer til å sette inn støtet for og legge inn våre bud på, avslutter Terje Jensen overfor ffksupporter.net.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340