Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Pådro seg ankelbrudd på trening

Aprilsnarr! Bora ute hele vårsesongen

Mange fikk nok kaffen i halsen til morgenen i dag da FB serverte nyheten om at Bora Zivkovic har brukket ankelen og blir ute hele vårsesongen. FFKSupporter.net har tatt telefonen rundt til diverse kilder utenom FB-huset for å forsikre oss om dette faktisk er tilfelle, og dessverre må vi meddele: Bora Zivkovic HAR pådratt seg ankelbrudd.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 01. April 2006 - 12:49

Vi må dermed unnvære en av nøkkelspillerne våre hele vårsesongen. Tidspunket for skaden kunne knapt kommet på et verre tenkelig tidspunkt. I går stengte overgangsvinduet, og ironisk nok åpner det ikke før Bora igjen kan spille kamper.

Hovedpersonen selv er selvsagt nedtrykt og tok ikke telefonen da vi forsøkte å ringe ham tidligere i dag. Men FFKSupporter.net har såvidt vært i kontakt med noen av lagkameratene, og selv om de var nedbrutt over nyheten, virket de å være minst like tente som før på å gjøre en veldig god sesong. Are Tronseth ser dessuten på dette som en mulighet for å vise at han virkelig er voksen nok for oppgaven. Det betyr også at Tronseth tar plassen til Bora allerede i morgendagens treningskamp mot Ham-Kam - laget Tronseth kom fra!

Som FB skriver blir altså Raymond Kvisvik ny kaptein mens vår nye sisteskanse blir visekaptein. Det gjenstår å se om FFK velger å revurdere målsetningen sin om å havne på øvre halvdel av tabellen etter dette. Tronseth var som kjent ment å være en backup-løsning og "potet" i forsvaret, men nå kommer han mest sannsynlig til å bli fast midtstopper sammen med Raio Piiroja hele vårsesongen (hvis ikke Eggen setter ned Chistian Petersen igjen?)

Nå krysser vi fingrene for at Bora Zivkovic i hvert fall er tilbake til høstsesongen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24