Husk meg
Brukernavn
Passord

ffksupporter.net lurte ”bermen”

Fjorårets tabelltips ble et omdiskutert tema, da ffksupporter.net - trolig som første supporterside gjennom tidene - tippet eget lag på nedrykk. Kritikken lot ikke vente på seg og nyheten spredde seg som ild i tørt gress. Alle ville ha sagt sitt og tipset ble hett nytt for både lokale og riksdekkende media. Det hele toppet seg da Plankehaugen følte de måtte offisielt gå ut og fortelle til verden at dette ikke var standpunktet blant plankemedlemmer flest.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 02. April 2005 - 00:07
Siden den gang har tabelltipset blitt diskutert og dratt opp i utallige tilfeller, og ca. et år senere var det vår egen tur til å bringe tipset på banen: ”14. plass: Fredrikstad!” Noen luktet lunten tidlig og skjønte at det hele var en selvironisk aprilspøk, men det er utrolig hvor beleilig en database kan bryte sammen. ;o)

Det tok ikke mer enn 30 minutter etter at saken ble lagt ut før den første uttrykket sin begeistring:

Snæbbuss-aristokrat #1:
- Aprilspøken var faktisk morsom, Costanza! :D

Tråden fikk tre svar før Executive morten bestemte seg for å fjerne tråden etter oppfordring fra brukerne.

Etter at natt ble til morgen og folket igjen begynte å krype ut av sengene, kom reaksjonene vi hadde håpet på. Det er ikke til å legge tvil på at morgengrettenhet og mangel på kaffe trolig gjorde sitt for å korte ned luntene:

Topscorer:
- Grunnen til min reaksjon er at igjen presenterer denne nettsiden noe defensivt og "nøttærnte holdning". Denne gangen i et lys av en "faglig analyse av laget og ligaen" Klarer siden ikke å presentere bedre løsninger en Trond Johansens negativisme så bør siden vurdere å legge "analysen" vekk og basere seg på det den virkelig er god på nemlig rykter og synsing.

- Kanskje det er du som har gått på i troa på at dette må være 1 aprilspøk.

- Hva er det som er så morsomt med at man på forsiden av nettstedet henger ut sin egen klubb og eget lag som ligaens dårligste?

Bjorn:
- Vi må prøve å få lagt ned denne siden!!!

TgfkaFFK:
- Costanza!!! Jeg begynte å fyre meg opp her og greier....

- Haha, tabelltipset kunne være idiotisk eller morsomt. Costanza valgte idiotisk igjen (hvis ikke noen har misforstått at å dementere aprilspøk ikke er morsomt).

- Hvis du har klart å tippe ffk på nedrykk igjen Costanza, og FFK klarer seg igjen, så har du jammen driti deg ut for hele Norge, samma hvor velbegrunna tipset ditt er.

- Hva skal FFK med fiender når de har supportere som Costanza

LaJo:
- får for all del håpe at dette var en spøk. For jeg ble rett og slett satt helt ut av dette jeg.

Fredrikstadpatriot:
- I det tilfellet beviser det jo at dere som skriver disse nyhetene ikke har peil på norsk fotball

Møklegård:
- Costanza gjør dette for å tenne laget og supporterene, sier han selv. For han kan jo ikke(om han har fulgt med litt) mene at FFK stiller dårligere enn Aalesund, Molde og BodøGlimt?

Per Egil:
- Registrer med mildt sagt stor overraskelse at Supporter.net tipper FFK på nedrykk. Er ikke dette et noe feil signal å sende til både spillere, fans og andre lags supportere?


Men det bør også nevnes at noen luktet lunta:

A. scheie:
- Hehe... Må si jeg koser meg litt nå Må si at Costanza og FFKsupporter.net her viser sjølironi iforhold til debatten vi hadde igår. Kanallgod spøk!

Bedreviteren:
- Mange som driter seg ut her ja.... og det er ikke redaktørene.....

Pss:
- Nei... denne gikk vi nok ikke på Costanza, Holters med flere. men bra humor har dere!

Fredd:
- Jeg mener at det lyser aprilspøk av dette. Bra forsøk mener jeg. Det står noe negativt om hver eneste spiller på laget. Hehe.

Carlsberg:
- Dette var den beste spøken jeg har sett så langt. Morsomt med litt humor her inne.


Alt i alt en vellykket aprilspøk, og det er i alle fall den morsomste aprilspøken jeg har vært med på i løpet av mange år! I morgen kommer det virkelige tabelltipset, og da er det 10-14. plass som står for tur. Jeg kan avsløre så mye som at FFK ikke blir tippet på sisteplass! ;o)

PS! Vi takker brukeren "stenhard" for at han for få dager siden dro opp fjorårets tabelltips som diskusjonstema og gav oss ideen til årets aprilspøk.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24