Husk meg
Brukernavn
Passord

Aprilsnarr: Tore Pedersen - trolig skadet for resten av sesongen

Dessverre inntraff vår største frykt under formiddagstreningen på La Manga i dag. Tore Pedersen fikk en uheldig vridning i høyre kne, og dermed bar det rett til undersøkelse. Under en telefonsamtale for å avtale et intervju med Tor Trondsen ble vi informert om tragedien. Vi får bare håpe det er mindre alvorlig enn hovedpersonen selv frykter.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 01. April 2003 - 11:38
På telefon fra La Manga fortalte Tore Pedersen om hva som skjedde:

"Jeg har vært plaget en stund med knærne mine, men ville ikke gå ut i media med det før nå. Lenge har jeg kjent at de gamle smertene har kommet tilbake, og det tok ikke lange tiden før jeg følte at underlaget i Østfoldhallen ikke var godt for knærne mine. Jeg måtte rett og slett stå over flere kamper.

Men i dag under formiddagstreningen var uhellet ute. FFK drillet forsvaret som Eggen ikke har vært helt fornøyd med i det siste, og Håkan Söderstjerna driblet seg elegant forbi Tore Pedersen.

"Jeg kom på etterskudd og prøvde å snu meg så hurtig som mulig. Jeg fikk en vridning i kneet, og de andre spillerne har fortalt meg at de hørte et smell. Slik det ser ut nå lover det ikke godt i det hele tatt. Vi har allerede vært i kontakt med idrettslege Trygve Kase, og han er ganske sikker på at det dreier seg om avrevet korsbånd. Nå gjenstår det bare å ta røntgenbilder for å konstantere de allerede så klare fakta.

Det var en tydelig betenkt og nedtynget Tore Pedersen vi snakket med, og man kunne nesten ta på skuffelsen når han fortalte videre:

Jeg skulle så gjerne vært med Fredrikstad til Tippeligaen, men slik skulle det altså ikke gå…

Tore Pedersen hadde ikke noe særlig mer å si om saken, og bad om å få være i fred. Riktignok fikk vi tak i daglig leder Harry Hansen, som allerede hadde snakket med Tore Pedersen.

Dette var selvfølgelig meget uheldig, men vi har mange gode stoppere og fremadstormende spillere i både Lahai Fallay og Jørgen Pettersen. En av disse vil nå danne et stopperpar sammen med Tor Trondsen, men vi skulle gjerne hatt med Tore Pedersen videre. Han viste i fjor at han fortsatt har mye ugjort på fotballbanen, så denne skaden kunne ikke kommet mer ubeleilig.

Da spørs det om Tore Pedersen har viljen og motivasjonen til å komme tilbake etter en slik skade, trolig har han spilt sin siste fotballkamp for FFK – eller noe annet fotballag.

Vi takker Tore Pedersen for innsatsen hans i fjoråret, og håper skaden ikke er så ille som alle tror. Du skulle være mannen som brakte oss til Tippeligaen, men nå må du altså være med fra sidelinjen.

Vi takker deg for alle de gode fotballminnene, for den flotte fotballspilleren du er, og at du har et hjerte som brenner for Fredrikstad. Vi ønsker deg all lykke videre i livet.

Tore P – Ta oss med.
Opp i første,
så eliten.
Tore P – Ta oss med.


Vil du sende en trøstende hilsen som Tore Pedersen kan lese når han har kommet hjem fra La Manga? Send en mail til: ToreP@ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24