Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Tommy Runar (26) klar for FFK

– Måtte ta noen runder med samboeren

I Erik Bråthens skadefravær har FFK jobber hardt for å skaffe en ny keeper. Nå er Starts andrekeeper, Tommy Runar, klar for rødbuksene.
Tekst av Martin Henriksen, foto: ikstart.no
Lagt ut: 15. May 2008 - 14:30
Tommy Runar leies ut fra 1. divisjonsklubben Start der han i år har vært andrevalget bak Kenneth Høie. I fjor spilte han kun to kamper for Start som til slutt måtte ta den tunge veien ned i Adeccoligaen. Runar kommer på lån fra sørlandsklubben og skal i utgangspunktet bli i Fredrikstad til 1. august.

At Runar er en mann med riktige holdninger skjønner vi siden han i april i år takket nei til en overgang til Sparta Sarpsborg. Til Fædrelandsvennen sa han den gang:

– Det at jeg sa nei handler mye om at jeg har hjertet mitt i Start, og det er her jeg ønsker å være.

Overgangen kom ikke bare overraskende på FFKs supportere. For Runar selv har det hele gått svært fort.

– Ja, det stemmer. Jeg fikk et tilbud i går, onsdag, om jeg kunne tenke meg å gå til Fredrikstad. Da måtte jeg hjem og ta noen runder med samboeren, men det gikk greit. Hun kommer oppover til Fredrikstad etter hvert.

Tommy Runar er 26 år og kommer opprinnelig fra Grimstad. Han har spilt for Start siden 2004 og har vært med på å møte FFK en rekke ganger. Noe han ikke har alt for gode minner fra.

– Det har ikke alltid gått vår vei, nei. Spesielt godt husker jeg jo hjemmekampen i 2005. Vi skulle vinne seriegull, men så kom skaden til Enerly og overskygget det hele. Det satte ting i perspektiv. Tapet i semifinalen i cupen var heller ikke noen god opplevelse. Vi ønsket så sterkt å spille cupfinale.

At FFK ikke akkurat er Meninghedens favorittklubb er Runar klar over, men Grimstadgutten tror ikke det vil ha noe å si for hans del.

– Jeg tror folk i Kristiansand har forståelse for valget jeg har tatt. Når situasjonen ble som den ble med Bråthens skade var det bare å kaste seg rundt.

Tommy Runar gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Østfolds hovedstad:

– FFK har bare blitt bedre og bedre de siste årene. De har hentet mange nye spennende spillere, og spiller en offensiv og morsom fotball.

ffksupporter.net ønsker Tommy Runar velkommen til den rød/hvite familie.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24