Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forsterkninger på gang?

FFK forholder seg tause

Overgangsvinduet står på gløtt, men er i ferd med å lukkes for denne gang. Kun timer gjenstår, men FFK forholder seg tause. - Ingen kommentar, er slageren vi blir møtt med fra klubben.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 31. March 2007 - 13:02
Mye tyder derfor på at FFK jobber iherdig med å få på plass en siste forsterkning. Sportslig leder Terje Jensen har tatt påskeferie, og sitter i bilen på vei til fjellet, men vi lurer på om det dukker opp noen nye spillere før overgangsvinduet stenger?

- Jeg har ingen kommentar til det nå, svarer Terje Jensen og forteller at han ikke har snakket med noen i klubben siden i går formidag, og derfor ikke er oppdatert på situasjonen. Stafettpinnen sendes videre, men Tom Freddy Aune er om mulig enda mer hemmelighetsfull, og ber oss være tålmodige.

- Ingen kommentar, dere får vente og se, kommer det bastant fra assistenttreneren.

Knappe elleve timer gjenstår, og dersom ingenting er på gang, så har vel ikke klubben noe å skjule? Hva med en spiller fra Irland?

- En spiller fra Irland? kommer det fra Aune i høyt toneleie. Er han overrasket over ryktene som oppstår? Eller sjokkert over å bli konfrontert med fakta?

- Nei, det har jeg heller ingen kommentar til. Som du sier, det er noen timer igjen til overgangsvinduet stenger.

Vi får nok bare smøre oss med tålmodighet noen timer til...

ffksupporter.net lykkes ikke med å få tak i Morgan Andersen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24