Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Kvik Halden spiller blir rødhvit

Erik Mellevold Bråthen (19) til Fredrikstad

Kampen om Kvik Haldens stortalent er over, og Fredrikstad dro det lengste strået. - Vi har avsluttet samtalene med Kvik Halden og er enige med klubben om en permanent overgang for Erik Bråthen til FFK. Nå skal vi prate med Erik om hans personlige kontrakt. Det er viktig å satse på lokale talenter, og Erik er utvilsomt et slikt talent, sier administrerende direktør Morgan Andersen til fredrikstadfk.no.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Ha-halden.no
Lagt ut: 19. January 2007 - 09:47
Lasse Staw har prøvd seg i Aston Villa denne uka og Premier League klubben sitter igjen med et god inntrykk. Likevel ønsker ikke Aston Villa å hente ham nå. - Det tar vi til etterretning  og ønsker Lasse velkommen hjem. Han får sikkert  nye muligheter siden, sier Morgan Andersen

Dermed skulle Fredrikstad være usedvanlig godt besatt med keepertalenter. Både Lasse Staw og Erik Bråthen har drøssevis at U-landslagskamper å vise til. Keeper-trener Jerry Knutsson sa følgende til Demokraten forleden:

– Erik Bråthen vet vi jo hva står for. Han har vært fast på U-19 landslaget og gjort et meget solid inntrykk. Hvis Erik er innstilt på å legge ned den jobben som trengs for å bli en god Tippeligaspiller - er han etter min mening absolutt interessant.

Klubben melder videre at intervjurunden med interessante hovedtrenere er over, og en avgjørelse vil bli tatt i løpet av neste uke. – Vi er også ferdige med trenersonderingene, og en innstilling er levert spillerutvalget. Det tas en avgjørelse om ikke mange dagene, forteller Morgan Andersen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f