Husk meg
Brukernavn
Passord

Slankingen av stallen er i gang

Are Tronseth tar to nye år i Sparta

FK Sparta Sarpsborg melder i dag at Are Tronseth har kommet til enighet med klubben om en toårskontrakt. Dermed forlater trønderen Fredrikstad bare ett år etter at han kom til klubben. Fredrikstad har signalisert at de ønsker å slanke stallen. Tronseth blir med sin overgang til Sparta den første spilleren som må dra.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 14. December 2006 - 16:20
FK Sparta Sarpsborg skriver følgende på sine nettsider:

"Are kommer som kjent fra Fredrikstad FK, men han var på utlån til Sparta Sarpsborg i høst med stor suksess.  Are viste seg å være en solid forsterkning både i kraft av sin ro og rutine, men også med sin flotte personlighet. Are har gitt uttrykk for at han trives svært godt i klubben og at han har stor tro på videre sportslige fremganger i Sparta Sarpsborg. Klubben er særdeles fornøyd med at Are velger å fortsette sin fotballkarriere sammen med oss, og vi er overbevist om at klubben har sikret seg en solid forsterkning og lederfigur. FK Sparta sarpsborg har også kommet til enighet med Fredrikstad FK om overgangen."

Are Tronseth ble tatt opp i A-stallen til Rosenborg sommeren 2000, og fikk sin første A-lagskamp for Rosenborg i mai 2001. Debuten var mot Bossekop i første runde av cupen og Tronseth scoret faktisk et mål. Tronseth dro til Ham-Kam foran 2003-sesongen, på utleie fra Rosenborg, men senere samme år ble overgangen gjort permanent. Tiden på Hamar ble tøff for Tronseth og han slet med å spille seg til fast plass på laget. Foran 2005-sesongen ble han leid ut til Hønefoss. Foran 2006-sesongen ble overgangen til Fredrikstad en realitet. Det siste halvåret av 2006 tilbrakte Tronseth i Sarpsborg.

Tronseth har tidligere spilt for Remyra, Stjørdals/Blink, Rosenborg, Hamarkameratene, samt et års utleie til Hønefoss, Fredrikstad og nå sist FK Sparte Sarpsborg.

ffksupporter.net ønsker Are Tronseth lykke til videre i karrieren!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24