Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 des 07, 18:51

Jeg blir kvalm av dere som kaller dere supportere her inne og som samtidig klarer å få det Rami sier til å være "grining" og sutring.

Rami synes, basert på det jeg har sett av tv- og avisintervjuer, å være en utrolig reflektert og oppegående person. Han har ALDRI uttalt seg negativt om FFK eller Fredrikstad - snarere tvert imot.

På direkte spørsmål om ambisjoner har han sagt han ønsker seg større forhold eller nærmere hjem til familien.

Nå får vi vite at han har avvist Cluj fra Romania nettopp fordi han ikke ville være i stand til å holde den kontakten han ønsker med familien.  Han har hatt en uke besøk av sønnen sin hver måned, noe han ikke lenger kan få til pga. at sønnen begynner i skole.

Hva f__n er det for noe mer dere ønsker av spillere? At de får en tattis i panna med FFK-logo? At de aldri noen gang skal ha ambisjoner ut over FFK?  At de omgående skal avvise familie og kun tenke på klubben?

Hvis noen er grinete og sutrete så bør dere jaggu ta en titt i speilet. Selvinnsiktsløse, smålige drittunger - det er det dere oppfører dere som. Dere synes å være massivt inspirert av Kvisvik. Der har vi virkelig en som sutrer. Rami? Ikke faen. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340