Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Drillo trekker seg fra FFK

Fredrikstad Fotballklubb har i kveld sendt ut en pressemelding hvor budskapet er at Egil "Drillo" Olsen trekker seg fra klubben. Planen var at Drillo skulle fungere i en deltidsstilling som ansvarlig for spillerutvikling og kampanalyse fra og med sesongen 2006. Men belastningen blir for stor, og nå har den tidligere landslagssjefen valgt å trekke seg helt tilbake.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 10. November 2005 - 20:23

Fredrikstad Fotballklubb og Egil Drillo Olsen er enige om å annullere intensjonsavtalen om et engasjement for 2006-sesongen.

Partene var opprinnelig enige om at Drillo skulle ha et deltids-engasjement hvor han skulle bidra blant annet innen spillerutvikling og analyse.

Etter en totalvurdering av situasjonen – med blant annet mye reisevirksomhet – har Egil Olsen meddelt at han ikke ønsker å tre inn i den avtalte funksjonen.

FFK har på sin side akseptert dette ønsket. Partene er dermed enige om å avslutte samarbeidet i denne omgang. Fredrikstad Fotballklubb ønsker å uttrykke sin takknemlighet og respekt for den jobben Egil Drillo Olsen har nedlagt i en sesong som endte med at laget berget plassen i Tippeligaen.

Frode Kværneng, styreleder FFK Sport ASA

Bjørn Jensen, styreleder FFK

Arve Mokkelbost, adm. direktør

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340