Passord
temp

FFK - Moss 1-2 (0-2)

4-5-1 / 4-4-2 ? Diskusjonen fortsetter...

Når skal vi slå Moss igjen? Det de snaue 700 betalende fikk se på Stadion en kjølig torsdagskveld var skremmende, i første omgang var det divisjonsforskjell... Førstedivisjonslaget kjørte karusell med motstanderen fra Tippeligaen. Dette referatet blir kort, og preget av dagens innsats.
Tekst av Jan-Helge Hansen, Foto: Arkiv
Lagt ut: 18. August 2005 - 21:55

Inntil i dag har undertegnede faktisk hatt tro på Egil Olsen som geni, til tider misforstått, men geni. Men etter å ha sett de rød/hvite starte kampen i 4-5-1 med Brian West alene på topp, forsvant all forståelse for hva som foregår under det grå håret til den aldrende sjefen fra Øssiæ. Uansett hva intensjonen var, så mislykkes det totalt i første omgang, da kråkene fra den lille illeluktende bygda litt lenger nord løp fra og rundspilte hjemmelaget så til de grader.

FFK stilte følgende mannskap fra start (4-5-1):

Lund-Hansen - Czwartek, Zivkovic, Helland, Blixt - Enerly, Røn, Brenne, Bjørkøy, Kvisvik - West

I pausen kom Garro inn for Helland, og gjorde en absolutt godkjent innsats som midtstopper. Samtidig kom Toth inn for Kvisvik, og Lund-Hansen gikk ut for å slippe til dagens prøvespiller, finske Magnus Bahne. Finnen fikk ikke vist frem noen svake sider, han var flink til å prate og hadde gode utspill, ett holdt på å gi scoring ved West.

Andre omgang er en jevn affære i banespill, FFK kanskje hakket bedre, men får aldri uttelling før Trond Erik Bertelsen inntar venstrekanten. Endelig skjer det ting, og "Bertie" scorer også FFKs eneste mål, et vakkert plassert frispark fra atten meter, skrudd opp mot nærmeste kryss.

Moss vinner totalt sett fortjent 2-1, deres beste var høstens nyervervelse, kenyaneren John Muiruri på sentral midtbane. FFKs bestemann utvilsomt Trond Erik Bertelsen, som skapte mer på de minuttene han spilte enn resten av laget gjorde hele kampen. Og for de som lurer, Toth virker som en bra og lur spiller, og kan kanskje lykkes dersom resten av laget skaper sjanser for han...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3