Passord
temp

Mens FFK sliter, så skinner Stjerna...

Söderstjerna med stjernedebut

I dag debuterte Håkan Söderstjerna fra start for Landskrona i Allsvenskan. Og hvilken debut! Håkan var en av kampens profiler da Elfsborg ble spilt av banen med 4-1, og Söderstjerna scoret det siste målet...
Tekst av Trond Johansen, Foto: landskronabois.com
Lagt ut: 13. August 2005 - 23:04

Håkan Söderstjerna ble aldri noen stor "hit" i FFK-drakt. Men i Sverige er han fremdeles et hett navn, spesielt i Landskrona. Nå er han tilbake i klubben som gjorde ham til stjerne i Allsvenskan, og i sin første kamp fra start så slo han til. For 4665 tilskuere fikk se en Håkan Söderstjerna i storslag.

Håkan var også svært delaktig i 3-0 scoringen som kom etter 73 minutter og definitivt avgjorde kampen. Söderstjerna og Jörgen Pettersson tar et raskt frispark og spiller vegg, før Söderstjerna legger inn foran mål hvor BoBo Bola header den inn i mål.

Og bare 6 minutter senere blir det mer Landskrona- og Söderstjerna-show. Jörgen Pettersson slår en ball i bakrommet hvor Håkan er på vei gjennom og setter ballen mellom beina på Elfsborgs keeper.

Dermed ble det én scoring og én målgivende for den tidligere FFK-spilleren. Morsomt for Håkan etter en veldig brokete tid i FFK. Spesielt det siste halvåret.

Söderstjerna var også naturligvis fornøyd etter kampen og hadde dette å si til klubbens offisielle nettside:

- Det kändes lite tungt men det är klart att jag är nöjd. Det var min första match från start och jag fick göra mål. Det känns mycket bra.

Kilde: landskronabois.com

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340