Husk meg
Brukernavn
Passord

Thomas Torjusen fristilt etter eget ønske

Thomas Torjusen ble nylig forfremmet til driftssjef i FFK. Nå velger han å benytte seg av et forbehold i sin søknad. - Det er ikke mulig å arbeide under de forholdene som råder nå, forteller Torjusen til ffksupporter.net.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. December 2009 - 18:43

At FFK har slitt med dårlig samarbeidsklima over lengre tid er ingen hemmelighet. Nå mener Torjusen at det har gått så langt at det ikke lenger er mulig å fortsette i FFK.

- Det nytter ikke å være ansatt i FFK når det ikke eksisterer et samarbeidsklima mellom de to styrene. De jobber mot hverandre, ikke med hverandre, forteller Torjusen.

Mange reagerte da FFK Sport AS i går sendte ut en pressemelding med noe de kalte en "uforbeholden unnskyldning". I bunnen av meldingen manglet underskriften til klubbstyrets to representanter, samt en sykemeldt Henning Forsberg.

- Nå har det ulmet blant de frivillige, og min anbefaling var at unnskyldningen ikke skulle legges ut i den formen. Det medførte at jeg måtte legge den ut etter direkte ordre, forteller Torjusen, som også har ansvaret for FFKs mediaavdeling.

- Isolert sett var det å gi en unnskyldning på sin plass, men måten det ble gjort på er helt feil. Skal man først gi en unnskyldning, så må må den komme fra alle. Det er en selvfølge at begge styrene skulle ha stilt seg bak en slik pressemelding, og den skulle ikke inneholdt formuleringer som "dersom, hvis, om og at".

Torjusen understreker videre at han ikke har lukket noen dører for FFK, men etterlyser endring på toppen:

- Dette er den sterkeste form for reaksjon jeg kan gjøre. Sånn som klubben drives nå kan den ikke drives videre. Det er rett og slett ikke mulig å gjøre en god jobb lenger, forteller han før engasjementet heves ytterligere:

- Nå man ta et oppgjør en gang for alle!

Da søknadsprosessen rundt den nye rollen som driftssjef pågikk sikret Torjusen seg et forbehold om å kunne bli fristilt dersom vilkårene for å utføre en god jobb ikke lenger var til stedet. Det er dette forbeholdet Torjusen nå benytter seg av.

- Det som er viktig for meg er å handle og gjøre de tingene man kan stå inne for. Jeg føler at jeg kan stå rakrygget igjennom dette valget jeg nå har tatt, forteller Torjusen, og henviser til følgende ordtak.

- Den som ikke frykter sannheten frykter ikke løgnene.

Torjusen forteller videre at han har jobbet til klokken to om natten hver dag siden han fikk den nye stillingen, og har ingen ny jobb å gå til. Nå tar han juleferie, og skal benytte den til å tenke igjennom hva fremtiden bringer:

- Kanskje jeg får høre på sønnen min som sa følgende: "Pappa, pappa, å, så fint! Hvis jeg får bestemme, så synes jeg du skal begynne å jobbe på Badeland. Da kan vi kose oss, bade og se hverandre hver dag hele året", avslutter Torjusen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3