Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ingen tillit til Tom Nordlie

I går samlet spillerne seg for evaluering, og konklusjonen var hardtslående for klubbens "redningsmann". Av samtlige spillere kom det frem at kun to har tillit til Tom Nordlie.

Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 10. November 2009 - 08:42

Les også: Smørbrødliste med problemer

Når tilliten fra prestasjonsgruppen er tilnærmet inteteksisterende, bør det være åpenbart for alle at Tom Nordlie ikke er rett mann for å bringe klubben tilbake til Tippeligaen.

ffksupporter.net har vært i kontakt med kilder som bekrefter at de er oppriktig redde for klubbens fremtid om Tom Nordlie får fortsette ved roret. Allerede før nedrykket hevdet sentrale personer - offisielle og andre i FFK-miljøet - at det ville være galskap å fortsette med Tom Nordlie som hovedtrener i 2010. Hans metoder er av typen som gikk ut av mote for over seksti år siden.

Det skremmende er at dette enkelt kunne ha vært unngått dersom spillerne ble hørt da de ble tatt med på råd før ansettelsen av Tom Nordlie. Også den gang var budskapet klart: Spillerne ønsket ikke Tom Nordlie som hovedtrener.

Med et slikt utgangspunktet sier det seg selv at Tom Nordlie hadde en utakknemlig oppgave, men når mannen selv innfrir alle ryktene som florerer om ham, så bør hans dager være talte i klubben. Det er - til tross for at Nordlie har tidenes høyeste trenerlønn - billigere å kvitte seg med én trener fremfor å erstatte en hel spillerstall.

Av frykt for represalier ønsker ingen av ffksupporter.nets kilder å stå frem. Blant annet skal man ha hørt historier fra Kongsvinger der Tom Nordlie innførte straffetrening om det gikk rykter på bygda om spillermisnøye.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24