Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Blir det flere Ramberg-mål i fremtiden?

Ramberg tar to nye år!

FFKs toppscorer i Tippeligaen 2009, Hans Erik Ramberg, er klar for spill i FFK-drakta ut 2011. Om Kråkerøy-gutten fullfører kontrakten vil han stå oppført med 10 sesonger for Fredrikstad FK.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 15. May 2009 - 20:51

I dag ble det klart at mannen med det tynne håret har skrevet kontrakt for to nye sesonger. Hovedpersonen selv er godt fornøyd med at papirene er undertegnet.

- Jeg er godt fornøyd med avtalen, og jeg ser ikke bort fra at jeg kan gå inn i en annen rolle i klubben etter hvert. Nå skal jeg imidlertid konsentrere meg fullt og helt om å spille fotball. I morgen har vi årets viktigste kamp så langt, og vi vil vinne på fotballens festdag, sier Hansi, sier Ramberg til Fredrikstads hjemmesider.

FFK på sin side er glade for at de har kommet til enighet med en av de mange bosman-spillerne. De mener også at det er en mulighet for at de kan dra nytte av Rambergs tjenester også etter at karrieren hans er over.

-Forhandlingene har gått helt greit. Vi har hatt noen samtaler og ble enige i dag. Nå er "Hansi" FFK-spiller ut denne sesongen og to år til. Deretter har vi intensjoner om å dra nytte av ham i klubben også etter hans aktive karriere er over. Men kanskje han gjør det så bra på banen at han har enda noen år igjen på toppnivå. Vi får se, sier administrende direktør og sportsdirektør, Runar W. Henriksen til fredrikstadfk.no.

Vi i ffksupporter.net gleder oss til å se Hans Erik Ramberg for FFK i to nye sesonger!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340