Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fra Moss til FFK

Amin Askar blir FFK-spiller

Amin Askar forlater økonomisk kriserammede Moss til fordel for Tippeliga-spill i Fredrikstad.

Tekst av Trond Johansen, Foto: mossfk.no
Lagt ut: 27. March 2009 - 15:52

Les også: - Vil MFK selge er vi her

Les også: FFK sikler etter mossespiller

Det er fredrikstadfk.no som i dag bekrefter at overgangen er et faktum.

- Dette er en mann for fremtiden. FFK har nå fått tak i en spiller som kan brukes på flere plasser i laget. Vi har fulgt med på Amin Askars prestasjoner i lengre tid, og er overbevist om at han er en spiller for FFK, sier trener og "scout" Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

Amin Askar kan spille både til høyre i forsvaret og på midtbanen. Den anvendelige spilleren har tidligere i vinter prøvespilt for Stabæk. Nå tyder imidlertid alt på at Askar bli værende i Østfold. FFK og Moss er enig om en ikke-offentliggjort overgangssum. Nå gjenstår det kun at Askar blir enig med FFK om de personlige betingelsene, og deretter består den obligatoriske legesjekken.

- Dialogen med Moss har vært god. Kjøpet av Amin Askar er en del av strategien vi har for å bygge laget videre fremover. Amin er en ung spiller vi forventer mye av nå og for fremtiden, sier administrerende direktør og fungerende sportsdirektør, Runar W. Henriksen.

Etter det ffksupporter.net erfarer skal overgangssummen ligge på omkring én million kroner. Askar har de siste ukene slitt med en lyskestrekk, en skade han fortsatt har føling med. Det blir derfor spennende å se hva legetesten sier.

Vi tar uansett gledene på forskudd og ønsker Amin Askar velkommen til Fredrikstad!

Diskutér saken og ønsk vår nye spiller velkommen i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f