Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Stallen må slankes:

Åpner for å selge Fofana og Kouadio

To og et halvt år har passert siden Morgan Andersen presenterte to nye afrikaimporter. Fofana og Kouadio skulle være FFKs egne varianter av Lyns Edu og Mikel, men foreløpig har de ikke innfridd de skyhøye forventingene.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 03. July 2008 - 12:50
Les også:
– Patrik Gerrbrand lengter hjem?

ffksupporter.net avslørte forleden at FFK ser seg tvunget til å rydde unna i stallen før nye forsterkninger kommer til. Ivorianerne er FFK-spillere på lånt tid, og nå kan de være på vei ut dørene for å løse FFKs problem.

Per Morten Haugen har vært i samtaler med Charlton denne uken for å klargjøre hvilke premisser som ligger til grunn for leieavtalen. Overfor ffksupporter.net forteller han at avtalen er som følger:

– FFK leier spillerne av Charlton. Eventuelle salg og videre utlån må godkjennes av dem.

Charlton skal være opptatt av at spillerne får spilletid, slik at de kan utvikle seg videre. Foreløpig har ingen klubber vist interesse for spillerne:

– Vi har ikke markedsført de for salg enda. I utgangspunktet har vi behov for de spillerne vi har, og dette er jo spillerne med stort potensial, understreker Per Morten Haugen.

Er det ikke bedre å bruke tid og midler på å utvikle egne spillere som FFK også kan ha glede av etter 2009?

– I ettertid skulle man nok ha gjort ting annerledes, men det er lett å være etterpåklok. Per dags dato er de under kontrakt med FFK.

Får FFK noen kroner ved et eventuelt salg?

– Ja, det er en fair fordelingsnøkkel, avslører Haugen før han forteller at spillerne ved et eventuelt salg vil bli kjøpt fri fra Charlton.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f