Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Medlemsmøte i FFK

Bra at klubben vokser, for jeg vokser ikke noe!

Det var en munter Enerly som mottok stående applaus fra en fullsatt VIP-sal under kveldens medlemsmøte i FFK.
Tekst av Jon Johansen
Lagt ut: 07. February 2008 - 23:08
For dagens medlemsmøte var ikke bare om hva FFK hadde tenkt og satt seg som mål fra 2008 til 2010- sesongen.

Årets forbilde, Dagfinn Enerly, ble tatt opp på scenen og mottok en solid applaus fra de fremmøtte, før han fikk en flott blomsteroppsats av FFK-leder Carl Morten Gjeldnes. Enerly ble senere intervjuet av dagens talsmann, Ole Duenes, og på spørsmål om hva han synes om at klubben til stadighet blir større, svarte Enerly:

- Det er morsomt at klubben vokser, og det er bra. For jeg vokser ikke om dagen, sa Enerly.

Den tidligere FFK-kapteinen fortsatte med å fortelle at han har tro på at FFK kan havne på 4. plass i år, og han mente at Anders Grønhagen hadde full kontroll over hva han drev med. Enerly slo derfor fast at han ikke har noen tips å gi FFK-treneren.

Men det var ikke bare Enerly som var der var til stede på medlemsmøtet.

Christian Halvorsen fortalte om veien fra juniorlaget til a-laget, mens nykommer Abgar Barsom fortalte om seg selv og sine ambisjoner. Blant annet høstet svensken begeistring blant de fremmøtte da han fortalte at FFK med hans ankomst skal slutte å tape på bortebane...

Videre ble det lagt vekt på at FFK for øyeblikket er en klubb i stor vekst, og Gjeldnes kunne med glede fortelle at klubben nå har 1400-1500 navn på medlemslista. Han understreket at klubben er avhengig av et stort medlemstall, og at målsettingen for året er å oppnå 2008 medlemmer. I den forbindelse kunne Ulf Berg fortelle at årets medlemsskap kun koster 200 kroner og det følger med flere fordeler som blant annet prisavslag på kino, sko i Aristokraten og bilvask. Berg har også satt i gang en vervekampanje, hvor man kan vinne fotballtur til England!

Når det gjelder "stadionsaken" som for tiden får store presseoppslag, håper FFK og Gjeldnes at man finner en løsning i løpet av februar. FFK ønsker å bidra og være en viktig bidragsyter til utviklingen av norsk toppfotball, kunne Gjeldnes fortelle.

Målsettingene


Fra 2008 til 2010 har FFK satt seg opp noen målsettninger som var fordelt slik: sportslig, arrangement, anlegg og merkevaren FFK.

Sportslig:

- FFK vil være blant de fire beste i 2009 og etablere seg i det sjiktet
- FFK skal ha spilt cupfinale
- FFK skal utvikle i gjennomsnitt én klubbutviklet spiller til A-stallen per år

Anlegg:

- FFK skal snarest ha minst tre treningsbaner. Alle lagene i FFK skal ha trening- og konkurranseforhold som er nødvendige for å nå målene til hver enkelt spiller. FFK har mistet Mercur til Trosvik og det skal bygges leiligheter på tomten der gamle stadion ligger. FFK er i dialog med Værste angående bygging av treningsbaner der.
- Treningsanlegg på Østsiden ved brohodet. Det er fortsatt på papirstadiet, poengterte Gjeldnes. Dette var påtenkt før Morgan Andersen ble sykmeldt. Andersen har tidligere vært i Manchester og hentet tegninger for hvordan dette eventuelt kan gjøres.

Arrangement:

- FFK skal jobbe for å være en foretrukket arrangør for U21-landskamper. Dette er blant annet etter ønske fra NFF som er veldig fornøyd med Fredrikstad Stadion som arena for disse kampene.
- FFK skal jobbe for å bli å bli arrangør av NFFs forbundsting i 2010.

Merkevaren FFK:

- Merkevaren FFK skal være blant topp 4 i kjennskap og omsetning blant Tippeligaklubbene.
- Markedsavdelingen skal også være blant topp 4 i omsetning blant Tippeligaklubbene.

Videre nevnte Gjeldnes at styret har diskutert utvidelse av stadion til 15.000 tilskuere. Utvidelsen vil skje ved at kortsidene blir hevet opp en etasje og bygd om, og at taket vil bli fjernet når dette skjer.

Gjeldnes snakket også om Plankehaugen, og han poengterte at han var stolt av supporterklubben. Plankehaugen er en veldig bra supportergjeng som lager stemning og er "snille" mot de andre supportergrupperingene. Plankehaugen har også bidratt til at fotballen har blitt et familiearrangement, noe han synes er flott.

Gjeldnes avsluttet med å fortelle at penger er viktig for at klubben skal løftes videre, og at dette vil ta tid, men klubben er stadig i utvikling.


PS! FFK skal arrangere en jubileumsfest 5. april, det skal være årsmøte 3. mars.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f