Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Se Barsom i rødt og hvitt

Innstilt på harde økter

Abgar Barsom gjennomførte i dag en rolig spinningøkt i FFK-tøy. I morgen trener Barsom sammen med resten av laget for første gang. fredrikstadfk.no melder at bare detaljer gjenstår før endelig signering kan gjennomføres.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 07. January 2008 - 17:33
– Jeg kom til Fredrikstad mandag ettermiddag. Vi har snakket litt sammen, Per Morten Haugen, Morten Huth og jeg -og så har jeg hatt en lett treningsøkt på spinningsykkelen. Kontraktsforslaget gås nå i gjennom av min agent, sier Abgar Barsom til fredrikstadfk.no.

– Det er jo alltid spennende med nye omgivelser. Fredrikstad virker som en fin by, som jeg sikkert kommer til å trives i. Gleder meg til å ta fatt med FFK. Håper jeg kan bidra på en positiv måte. Jeg liker godt å trene og er innstilt på at det blir noen harde økter fremover.

– Jeg har fulgt med litt på norsk fotball og har skjønt at interessen rundt FFK er stor. Det ser jeg på som positivt. Klubben har en fin, ny arena og etter det jeg har hørt, et trofast og stort publikum. Dette kan bli moro, avslutter Abgar Barsom overfor klubbens offisielle nettsted.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f