Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fra blått til rødt

Thomas Holm (26) FFK-aktuell?

Etter det ffksupporter.net erfarer skal FFK være interesserte i Vålerengaspillerens tjenester: – Jeg synes Thomas Holm er en spennende og bra spiller for oss, kommenterer Per Morten Haugen til ffksupporter.net.

Tekst av Øystein Holt, Illustrasjon: Paint-guru
Lagt ut: 13. November 2007 - 18:11

Den hardtarbeidende midtbanespilleren, som sjeldent stjeler de store overskriftene, har i utgangspunktet to år igjen av kontrakten. Med Martin Andresen på plass, og flere nye spillere på vei inn dørene, tyder likevel mye på at Thomas Holm ikke er i fremtidsplanene til østkantklubben.

– Jeg har ikke fått pratet med Martin Andresen ennå, men jeg føler at tida er moden for å se meg om etter noe nytt, fortalte Thomas Holm til Romsdals Budstikke nylig.

Molde har vært frempå for å sikre seg midtbanesliteren, men flere klubber skal ha meldt seg på i kampen om Holms underskrift. Etter det ffksupporter.net erfarer, er Fredrikstad en av klubbene:

– Vi har ikke snakket med Thomas Holm, kommenterer Per Morten Haugen, og fortsetter med både uttrykk som ”ikke ennå” og ”det er litt tidlig å si” når ffksupporter.net stiller spørsmål. Likevel letter han litt på sløret:

 – Det blir feil å si at vi har innledet samtaler, men ja, vi har forhørt oss.

Har dere snakket med Vålerenga?

– Vi må jo det ettersom Holm er under kontrakt.

Thomas Holm har stort sett figurert på sentral midtbane i Vålerenga, men har en fortid som høyreback både fra tiden i Nederland og på U21-landslaget. Etter det ffksupporter.net erfarer, er det den posisjonen FFK har forespeilet Thomas Holm.

– Det ønsker jeg ikke å kommentere per dags dato, siden det ikke er noe konkret på gang. Vi ser etter spillere som forsterker laget, og som kan spille i flere posisjoner, da vi ønsker en mindre stall.

Det stemmer godt overens med hvilket innsyn nyhetsbildet har gitt av Fredrikstad i dette overgangsvinduet. Fra før av er det kjent at Fredrikstad har sett både David Johansson og Mikael Lustig i kamp. Førstnevnte kan spille både venstre- og høyreback, noe Per Morten Haugen understreker at de har fått med seg, mens sistnevnte er ren høyreback. Selv om FFK nå har vist interesse for Holm, ønsker ikke Haugen å si noe om de har gitt opp de to andre alternativene:

– Nei, vi gjør noe hele tiden og jobber med dette hver dag, men det er ikke noe vi snakker åpenlyst om i media. De to du nevner er spillere vi har sett på, men det er mye som skal til for at en avtale kommer i havn. Vi må bli enige med både klubb og spiller, så det er tre parter å ta hensyn til her, forteller Haugen og legger til at de har hundrevis av navn på blokka.

Men Grønhagen har vel ikke tid til å se hundrevis av spillere i aksjon?

– Nei.

Betyr det at dere ser etter et nytt førstevalg på høyreback?

– Nei, det betyr det ikke, avslutter Per Morten Haugen.

Så er det opp til hver og en av dere å tolke det utsagnet dit hen dere selv ønsker.

Pål André Czwartek runder 33 år til neste sesong og har kontrakt ut 2008.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3