Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny svensk toppspiss til FFK?

Det har tidligere i dag vært meldt at den svenske storscoreren Daniel Nannskog skulle være på vei fra Landskrona til FFK, og at forhandlingene pågår. I ettermiddag avkrefter derimot Landskrona at det har vært kontakt mellom klubbene. Sist oppdatert 16:20
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut:
Mer svensk magi på topp?http://www.landskronabois.com/images/spelare/nannskog/150_nannskog_daniel_2003.jpg
Dermed kan Markus Ringberg kanskje få en landsmann som partner på topp - og likhet med Markus så blir Daniel Nannskog også beskrevet som en målmaskin og har også en fortid som toppscorer i svensk 1. divisjon med 21 mål! Pr. i dag spiller den svenske målmaskinen for Landskrona (eks-klubben til Håkan Söderstjerna), men kan nå være på vei bort. Brann er en annen norsk klubb som har vært inne i bildet, men i følge bt.no er det nå uaktuelt med Nannskog-overgang til Brann. Årsaken er måten Brann har gått frem i forhandlingene på ved å snakke med spiller før klubb, noe man ikke skal ettersom spilleren fortsatt er under kontrakt, ifølge Landskronas klubbdirektør Lars Persson. Bergens Tidende skriver videre at Nannskog har fått tilbud fra danske Viborg samt en annen utenlandsk klubb. Men nå skal også FFK være sterkt inne i bildet.

Rask avklaring
Daniel Nannskog fikk sitt gjennombrudd i svenske Allsvenskan i fjor med 11 mål og målgivende. Det har derimot ikke gått like bra denne sesongen, hvor han står bokført med 4 fulltreffere på 14 kamper. Svensken skal være en robust spisstype, og god i dueller og lufta med sine 180 centimeter. Har også et godt venstrebein og nese for scoringer. Nannskog er 29 år og har tidligere blant annet spilt for Malmö FF, Djurgården og Assyriska. Kanskje blir FFK den neste klubben?

Fredriksstad Blad hevder at spilleren kan komme til å bestemme seg allerede i dag. Vi kommer tilbake med mer - når vi vet mer...

Oppdatert 16:20:
Harry Hansen ønsker ikke å kommentere navn, og dermed denne saken, ovenfor Radio Fredrikstad. Klubbdirektør i Landskrona derimot, Lars Persson, kan fortelle at klubben IKKE har hatt kontakt med FFK angående en overgang på Nannskog. Han tror også dette vil være veldig lite aktuelt, da Nannskog har fått tilbud fra engelsk toppfotball som frister mer enn norsk 1. divisjon. Det er heller ikke utelukket at svensken fortsetter i Landskrona.

Dermed kan det forsåvidt avkreftes at Nannskog blir FFKs mye omtalte "storfisk".

(Foto: landskronabois.com)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f