Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Hoås blir i FFK

Sonderer fortsatt markedet etter spiss

Det har vært spekulert i et nytt spisskjøp for FFK, og ting kan tyde på at det skjer allerede i dette overgangsvinduet. – Vi stresser ikke med å hente inn en spiss, og Anders Grönhagen er veldig klar på at dersom vi skal hente inn en spiss, så skal vi vite det blir ett klart 1. valg, forteller Morgan Andersen til ffksupporter.net
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 19. August 2007 - 17:55
Anders Grønhagen har lagt en slagplan for årene fremfor. Morgan Andersen ønsker ikke å lette på sløret om hvor eller hvem de ønsker å forsterke med, men strekker seg så langt som at de ser for seg 2-3 spillere inn før neste sesong.

– Jeg driver ikke slik som Rosenborg gjør. Min oppgave i Fredrikstad er å få alle til å fungere best mulig, og jeg da har jeg ikke sansen for åj gå ut i media og flagge eventuelle forsterkninger, eller hvilke posisjoner vi ønsker å forsterke.

– Det er flere grunner til det. For det første oppnår vi bare større konkurranse fra andre klubber, samt at jeg da samtidig uttrykker mistillit overfor de spillerne som allerede er i klubben.

– Jeg tror absolutt ingen hadde likt å få høre fra sjefen sin at de gjør en for dårlig jobb.

Etter det ffksupporter.net erfarer skal Sparta-trener Kai Andersen og Morgan Andersen vært i ett møte forrige torsdag. Andersen bekrefter at han ofte snakker med Kai Andersen, og at Sparta forspurte FFK om Øyvind Hoås tidligere i sommer, men avkrefter at en overgang er nærtstående.

 – Øyvind ønsker å være her, og derfor har vi ikke jobbet videre med saken. Hoås hadde også muligheten til å dra til Luton, men valgte å bli, bekrefter Morgan Andersen overfor ffksupporter.net.

Christian Berg og Miika Multaharju er de to andre spillerne som kun har kontrakt ut året

– Det er trenerteamet med Anders Grønhagen i spissen som må instille på forlengelse, så det må du nesten snakke med ham om. Det jeg kan si, er at vi ikke gått i forhandlinger med spillerne om eventuelle forlengelser per dags dato, avslutter Morgan Andersen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340